MAS Posted March 9, 2015 Report Posted March 9, 2015 Acelasi motor, aceeasi culoare,acelasi numar. Nop, nu cred ca e fosta masina a mikkenului Quote
Pole Posted March 9, 2015 Report Posted March 9, 2015 sincer as face sesizare la RAR si la Politie, este capcana fatala pentru cine o cumpara, mor aia cu zile si n-au nici o vina. iar boschetaru ala de roscatu m3, o infectie nespalata, ar trebui vazut in gura capului. Quote
mikken Posted March 9, 2015 Report Posted March 9, 2015 l-am intrebat pe PM ce s-a intamplat cu masina, sa vedem ce zice... Quote
Flappy Posted March 9, 2015 Report Posted March 9, 2015 Pe cine, pe roscatu? Sper ca i te-ai adresat cuviincios nababului, cum tre' sa vorbesti cu toti oamenii cu tinuta morala la cele mai inalte standarde. Quote
Pole Posted March 9, 2015 Report Posted March 9, 2015 si io l-am luat la ... pe asta de vinde masina pe olx. dobitocul ala de roscatu e cea mai penala saracie daca a vandut masina data de tine la dezmembra deci e de facut topic pe bmwclub cu treaba asta. fac eu si intreb ce stie lumea de masina, ma dau cumparator sa vedem daca se sparge ? sau fa tu mikken, si mai bine Quote
Bogdan Posted March 9, 2015 Report Posted March 9, 2015 (edited) Roscatu e un suflet de vioara, o finete de baiat. Ofera si garantie d-aia 10 - 10. 10 pasi sau 10 minute. Edited March 9, 2015 by Bogdan Quote
umbrella Posted March 9, 2015 Report Posted March 9, 2015 am fost si eu o data la el pe camp, nu mai stiu ce cacat de macara cautam imi dadea una legata cu sarma i-am zis: prietene mi-ai zis ca e buna nu legata cu sarma nu mai tin minte ce am facut Quote
Pole Posted March 9, 2015 Report Posted March 9, 2015 numai carditori, pana la ora actuala singurul cu recomandari bune si fara probleme, ramane MSasha, ma rog, din cate stiu. Quote
Flappy Posted March 9, 2015 Report Posted March 9, 2015 Parca imi imaginez. am dato bossan. Ce sa fac cu ea in curte. Intelege si tu situatia. Traitiar famelia. Quote
Scufi Posted March 9, 2015 Report Posted March 9, 2015 (edited) Hmm. Poze cu ea dauna totala? Edited March 9, 2015 by Scufi Quote
mikken Posted March 9, 2015 Report Posted March 9, 2015 (edited) Exista si pe bmwclub un topic "BMW-uri de evitat" si am postat acolo...mai sunt si altele "jmecherite" si demascate. Macar de-ar vedea vreun potential cumparator topicul si ar folosi la ceva. Ideea e ca nu eu am dat-o la dezmembrat, ca n-am avut eu accidentul cu ea. Eu am vandut-o in stare buna, imediat dupa ce am bagat o galagie de bani in ea A luat-o unul care din momentul in care l-am vazut la volan am zis ca n-are viata lunga saraca masina. Cica mergea cu gume de vara mega slick-uri, iarna, pe lapovita / ninsoare dubioasa, abia se pusese un pic pe jos...a depasit cu viteza pe linia de tramvai pe Stefan cel Mare, a derapat si s-a impachetat cu un tramvai. edit: am niste poze cu ea pe platforma facuta pachet, daca nu ma insel chiar roscatu mi-a trimis atunci, dar tre sa le caut...postez daca le gasesc...ca naiba stie pe ce hdd mai sunt arhivate. Edited March 9, 2015 by mikken Quote
mikken Posted March 10, 2015 Report Posted March 10, 2015 Am lamurit misterul, nu este masina mea...fizic. Roscatu a cumparat-o fara acte accidentata, a dezmembrat-o complet si caroseria la fier vechi...mai putin oala cu seria, care supriza...cine credeti ca a cumparat-o? Fostul proprietar, care avea si actele. Deci masina aia din anunt are seria si actele fostei mele masini...naiba stie ce s-o fi intamplat cu ea, insa suspectez ca a fost adusa accidentata de afara si s-a facut manevra cu seriile, ca sa evite in acest fel si taxa de inmatriculare. Quote
Flappy Posted March 10, 2015 Report Posted March 10, 2015 Pe mine m-a dezarmat total ÅŸarada asta. deci astia lipesc serii pe unde doresc, ce naiba se intampla? Quote
mikken Posted March 10, 2015 Report Posted March 10, 2015 Din pacate asa se pare Daca eram in tara, il reclamam... Iti dai seama ca treburile astea se intampla si la masini mai noi, cu valoare mult mai mare. Cam ce profituri au baietasii astia si cate vieti pun in pericol? Quote
Scufi Posted March 10, 2015 Report Posted March 10, 2015 Pai zi-mi mie, ca intocmesc eu dosarul. Quote
Calin Posted March 10, 2015 Report Posted March 10, 2015 E fosta ta masina Mikken, eu asa zic. Prea complicat sa faca asa cum au zis ei. In fond oricat de praf ar fi fost, tot se repara. Si e mai ieftin decat sa aduca alta, sa schimbe serii etc Quote
Bogdan Posted March 10, 2015 Report Posted March 10, 2015 Da, suna a poveste de iarna la gura sobei. Prea multe manevre. Quote
verssatu Posted March 10, 2015 Report Posted March 10, 2015 Cu 1500 de euro iei englezoaica si cu alta mie faci transplant. Zic si eu... Quote
SLY Posted March 10, 2015 Report Posted March 10, 2015 verssatu are dreptate,costurile sunt chiar mai mici stiu pe cineva care face conversie de volan de pe dreapta pe stanga cu 500. e 100% cu seriile schimbate. Quote
Pole Posted March 10, 2015 Report Posted March 10, 2015 trebuie reclamat ala dpmdv, la politie si la rar, macar o sesizare sa faci si tot poate verifica cineva, cine stie, poate salvezi de la moarte sigura oe cineva. Masina aia cred ca are rezistenta unei conserve de cola acum. cel putin topic pe forumuri. Quote
SLY Posted March 10, 2015 Report Posted March 10, 2015 pai daca a luat o englezoaica in stare buna si doar i a schimbat oala cu seriile,nu vad ce pericol ar putea fi,daca au sudat cum trebuie acolo ca e ilegal,asta i alta problema era mult mai nasol dpdv al sigurantei viitorului cumparator daca o reparau pe aia facuta dauna totala Quote
Pole Posted March 10, 2015 Report Posted March 10, 2015 in pisatu asta de tara se repara orice, si daca era strivita la presa din aia care face masina cub, gaseau tiganii astia o solutie sa o repare. la noi se repara orice gunoi, fara pic de responsabilitate. luam toate gunoaiele din afara, daune totale si le vindem de bune aici, reparate la gigei. aiai dau dauna totata pt un aparent rahat de lovitura dar care afecteaza structura doar si putin, la noi merge orice catastrofa mi-e scarba coaie au ajuns masini, nu la mana a doua la dauna a doua, dauna a treia, nici nu mai stii. Quote
mikken Posted March 10, 2015 Report Posted March 10, 2015 acu mi-am dat seama ca eu nici n-am cum sa fac reclamatie, ca masina n-a fost pe numele meu...a ramas pe numele lui Barbie Quote
Recommended Posts