Jump to content

Sfaturi masini puse la vanzare in tara si nu numai

Recommended Posts

Posted (edited)

bai nene voi ati innebunit?cum sa dai 20k pe un e60?poa sa aiba 50k km si optiunile din sloboz,e o masina uzata moral pt 20k

nu e nici ceva clasic in viata

ma rog,fiecare cu optiunile lui

Am văzut câteva f10/f11 lci cu dotări destule pe la 17-18k. Lire, nu euro, dar totuși.

Si nu cu km cât jumătatea distanței până la lună.

Edited by Rareș
Posted

Bai oamini buni. Deci daca nu imi ridicati autocorectu ala sa imi bag plua daca mai scriu pe aici. Vin altii in plm dupa enspe ani si scriu cum vor ... lor. E a treia oara cand zic asta, da' ce plm ii aici, sat fara caini?

Posted

Bai oamini buni. Deci daca nu imi ridicati autocorectu ala sa imi bag plua daca mai scriu pe aici. Vin altii in plm dupa enspe ani si scriu cum vor ... lor. E a treia oara cand zic asta, da' ce plm ii aici, sat fara caini?

Eu ți-aș scoate autocorrect ul ăla, dar nu știu cum. Și nici nu cred că pot, de fapt.

Ăștia e neserioși, doar ei să înjure. Monopole, nu altceva.

cred ca 1% din E61 au suspensie pneumatica, daca a fost asa ceva

Huh?
Posted

Dane, eu știu că suspensia aia pneumatica vine standard pe toate touring începând cel puțin de la E39. Posibil ca și e34 să fi avut.

Când intră simi, să nu-i răspundeți la nimic din ce spune, așa vreo jumate de oră.

Posted

Nu știu la ce te referi.

Eu mă refer la sistemul ăla care face ca mașina să nu se lase de spate indiferent de cât o încarci și indiferent de cum îi spune.

Self leveling sau ceva asemănător.