Flappy Posted February 5, 2018 Report Posted February 5, 2018 la pitesti? Nu. Au trimis-o direct la Lockheed Martin, prin posta, in bidoane de cinci litri. Quote
SLY Posted February 5, 2018 Report Posted February 5, 2018 Inca sunt convins ca diferenta mare face si motorina de la noi. Am observat asta cand am cumparat din Franta acum vreo 4 ani un Citroen C5 care a venit cu rezervorul aproape plin, 1.6 HDI de 110 cai, pai era racheta pana am bagat motorina de la noi, diferenta enorma. Eu cred ca astia umbla la benzina si motorina de consuma masinile mai mult ca pe vremuri si merg si mai prost. Nu stiu daca e placebo sau realitate,dar eu am observat ca daca circul pe motorina evo aia de la mol,merge mult mai misto motorul si sincer parca si consumul e mai mic Cel mai tare am observat chestia cand am facut plinul la noi,iar dupa aia am alimentat in grecia cu bp din aia de a lor Plm,incomparabil.parca nici putere nu mai avea Quote
Scufi Posted February 5, 2018 Report Posted February 5, 2018 (edited) Cum ar putea avea masina consum mai mic, in functie de lichidul din rezervor? Exista senzori si calculatoare pentru puterea calorica a carburantului? Edited February 5, 2018 by Scufi Quote
Guest Posted February 5, 2018 Report Posted February 5, 2018 Apropos, si eu numa de la unguri (mol) bag moto. Mi se pare cea mai buna, chiar si aia mai ieftina. Quote
Pole Posted February 5, 2018 Report Posted February 5, 2018 Cum ar putea avea masina consum mai mic, in functie de lichidul din rezervor? Exista senzori si calculatoare pentru puterea calorica a carburantului? buna observatie, rog dezvoltare subiect, cu ecuatii, formule chimice si diagrame. Quote
SLY Posted February 5, 2018 Report Posted February 5, 2018 Cum ar putea avea masina consum mai mic, in functie de lichidul din rezervor? Exista senzori si calculatoare pentru puterea calorica a carburantului? Nu mi dau seama.probabil nu i mai dai atata pedala ca in cazul motorinei de tractor.deci lichid mai putin consumat Quote
Guest Posted February 5, 2018 Report Posted February 5, 2018 Va pun aici un radio bunicel https://www.youtube.com/watch?v=koPOXO3_-_M ai de plm, acu am dat play. fix 3 secunde. Quote
Guest Posted February 5, 2018 Report Posted February 5, 2018 gluma asta nu tine in ro, japonia si mai vreo 2-3 tari. Quote
jeezy Posted February 5, 2018 Report Posted February 5, 2018 (edited) Cata vreme nu aud Ed Sheeran sau Pink, orice e bun Edited February 5, 2018 by jeezy Quote
Guest Posted February 5, 2018 Report Posted February 5, 2018 lol, da. acu canta alok ft matheus & kauan - suave (dj shark remix) . e diferenta intre asta si ed? . am dat play, zici ca m am dus la scena mare la untold. Quote
jeezy Posted February 5, 2018 Report Posted February 5, 2018 Problema e ca fara incetare dau la radio Ed Sheeran si Pink, cand aud, mut instant. Plus la ca rev a cantat Ed dragu' de el ca imi venea ca arunc cu un topor catre laptop. Dar astept o recomandare de radio bun pe youtube . Quote
Guest Posted February 5, 2018 Report Posted February 5, 2018 pai astept si io, ca de aia am dat play. . nu prea mai ascult radio decat in masina. Quote
jeezy Posted February 5, 2018 Report Posted February 5, 2018 La serviciu merge bine youtube-ul dar n-am rabdare de playlisturi, inca nu am gasit un radio care sa-l las sa mearga zile in sir. La câj ninje. Quote
WLF Posted February 5, 2018 Report Posted February 5, 2018 Cum ar putea avea masina consum mai mic, in functie de lichidul din rezervor? Exista senzori si calculatoare pentru puterea calorica a carburantului? Cam din același motiv pentru care consumul de GPL este mai mare cu 10% fata de benzina. Densitate. Dacă subtiezi benzina cu aditivi ce crezi ca se intampla ? Quote
SLY Posted February 5, 2018 Report Posted February 5, 2018 La serviciu merge bine youtube-ul dar n-am rabdare de playlisturi, inca nu am gasit un radio care sa-l las sa mearga zile in sir. La câj ninje. Radio deep Quote
MAS Posted February 5, 2018 Report Posted February 5, 2018 Va pun aici un radio bunicel https://www.youtube.com/watch?v=koPOXO3_-_M Yakk Quote
MAS Posted February 6, 2018 Report Posted February 6, 2018 Tze dlaguuuuu! Gizi ne pune muzica de lift Quote
jeezy Posted February 6, 2018 Report Posted February 6, 2018 Mersi SLY, din pacate la serviciu nu merge, sunt blocate toate radio-urile, numai youtube e activ in materie de muzica. Quote
Recommended Posts