Jump to content

Sfaturi masini puse la vanzare in tara si nu numai

Recommended Posts

Posted

mie chiar mi se pare groaznic interiorul ala, ce ... mea de noima are, volan beige, juma de bord beige, jumate plastic negru infectie, scaune negre si mochete negre, totu completat aiurea de lemnu ala aparent autocolant de dedeman.

pai daca faci pe tonuri de pamant, are si asta o logica cromatica, chestia aia e confirgurata de o minte foarte derutata si rezulatul e oribil.

daca mergea pe tonurile alea peste tot, se putea juca foarte frumos cu culorile si texturile, asa e doar un cacat.

Posted (edited)

Pai chiar arata groaznic.

Faza e ca astia de la BMW au inceput sa dea posibilitati mult mai mari de configurare si asta se vede.

Eu si Nikola Tesla :D

Pai ala nu era carditor. Edited by Bogdan
Posted

adica, plm, poftim daca vrei neaparat pe nuante din alea, foarte frumos, de fapt este superb, as putea sa locuiesc in interiorul ala de la mercedes.

pai uite ce frumos arata fata de combinatia pulii din bmw-ul ala.

Mercedes-Benz-CLS-14C473_049-980x653.jpg

vs

loool

C31345830_25.jpg

• Upvote 1
Posted (edited)

Si Mercedesul ala e foarte impopotonat are 5 culori diferite. Plus ca, nu cred ca e de C-Klass ca sa faci o comparatie pe clasa.

Edited by jeleu
Posted

Si Mercedesul ala e foarte impopotonat are 5 culori diferite. Plus ca, nu cred ca e de C-Klass ca sa faci o comparatie pe clasa.

Pai C-ul il compari cu seria 3. Doar nu eurile

Posted

ma refeream la alegearea culorilor, a materialelor, nu conteaza ce serie e, cert este ca 3-ul ala e de un prost gust greu de pus in cuvinte, fata de interiorul de MB, care este superb, daca vrem sa alegem nuantele alea "de pamant" cum sunt numite.

in fine, vorba lunga saracia omului, ma surprinde ca i-a placut lui blue.

Posted (edited)

mie asta imi place, excluzand dunga aia alba de pe volan ce ma trimite cu gandul la protectii din alea de se puneau pe dacii

2013-bmw-650i-individual-xdrive-gran-cou

out

Edited by Laur