DOMI Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 ma enerveaza ca star wars ala nu are single player, mie imi plac si campaniile. Grafica arata misto. Ma gandesc sa iau si un PSP4, dar astept sa apara ceva UHD .. se zvoneste ca poate lanseaza versiune UHD inainte de craciun.. Quote
Krebs Posted October 27, 2015 Report Posted October 27, 2015 Nu poate Ps4 sa duca un joc 4K Defapt , ca tot pomeneai, star wars asta de iese o sa fie 900P pe ps4 si 720P pe xbox one , diverse filtre si upscale Quote
Krebs Posted October 28, 2015 Report Posted October 28, 2015 (edited) s-a anuntat noul GT , cica : "doua campionate aprobate de FIA, unul pe tari si unul pe producatori, in care jucatorii se pot intrece pe tot parcursul anului. Cei mai bine clasati jucatori vor pleca acasa cu premii oficiale (chiar si fizice) FIA." "Polyphony Digital ne asigura ca vom putea trai experienta completa a unui pilot de curse cu ajutorul Playstation VR. " https://www.youtube.com/watch?v=e4g8YRWxSUc#t=111 un nou exclusiv ps4 Edited October 28, 2015 by Krebs Quote
Krebs Posted October 30, 2015 Report Posted October 30, 2015 am terminat seria Uncharted , foarte misto si de jucat pt cei cu ps4 daca n-au jucat-o pe ps3 si ne apucam de asta Quote
Cosmin Posted October 30, 2015 Report Posted October 30, 2015 Cam cate ore pe saptamana te joci? Quote
Krebs Posted November 2, 2015 Report Posted November 2, 2015 asa umbla vorba , c-ar fi misto ! joci cu doua personaje , un el si o ea , unul brutal , altul stealth , peste care adaugi un fel de GTA cu carute , un Bell + Karll Marx + Dickens + regina Victoria + Londra din 1800 in plina revolutie industriala Quote
Pole Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 e naspa, mai naspa decat unity si e plin de bug-uri. Quote
Krebs Posted November 5, 2015 Report Posted November 5, 2015 (edited) nup, este doar mai slab in unele cazuri pe partea grafica, insa pt asta au optat ca jocul sa mearga fluid si ok, am intalnit si eu un bug , insa era o secventa dintr-un filmulet , deci nu in gameplay. la general si in perioada asta de lansare Unity era aproape de nejucat, dupa 2-3 luni de patchuri l-au adus pe linia de plutire , a fost un proiect mult prea ambitios pt a fi terminat in doar 1 an de zile.. cred ca d-asta tot amana si ei Division , ca sa le iasa cat de cat.. din ce am inteles , jocul acesti luni o sa fie Fallout 4 https://www.youtube.com/watch?v=k3IlHBBGCIw https://www.youtube.com/watch?v=ADLmbl-db2Y Edited November 5, 2015 by Krebs Quote
Krebs Posted November 13, 2015 Report Posted November 13, 2015 Harta noua la BF4 e misto atmosfera pe timp de noapte din AC S Quote
WLF Posted November 13, 2015 Report Posted November 13, 2015 Eu ma joc Fallout 4 acum. Am terminat Witcher 3 luna asta. Witcher imi mergea perfect, Fallout cam sacadeaza in fullhd, abia s-a lansat si cred ca tre sa astept vreun update. Quote
Pole Posted November 13, 2015 Report Posted November 13, 2015 il joci pe xbox ? am inteles ca pe ps4 nu sacadeaza (sau invers, nu mai retin). oricum, mi se pare cam de cacat grafica pentru 2015. Insa e misto povestea, o sa il bag si eu pe asta. M-am uitat la ceva walkthrough pe yt, in unele cut-scene-uri zici ca-i joc de 2005 Quote
WLF Posted November 13, 2015 Report Posted November 13, 2015 Pe PC. Pai daca n-ai jucat nici un Fallout pana acum, nu cred ca iti va place. Quote
Pole Posted November 13, 2015 Report Posted November 13, 2015 plm, din ce am vazut, cred ca o sa imi placa, sunt fan din astea post-apocaliptice. Quote
Scufi Posted November 13, 2015 Report Posted November 13, 2015 Aveti vreunu el capitan asta? Merita sau imi citeste cum se plang unii prin reviews? Quote
WLF Posted November 13, 2015 Report Posted November 13, 2015 Am jucat toata seria de Fallout si mi-a placut foarte mult. Chiar imi era dor de el. Nu stiu daca o sa te obisnuiesti cu stilul de joc, chestia aia cu VATS e chiar foarte misto dupa parerea mea. Quote
Pole Posted November 13, 2015 Report Posted November 13, 2015 Aveti vreunu el capitan asta? Merita sau imi citeste cum se plang unii prin reviews? da, il am eu pe MB Pro si merge foarte bine, e mai fansnetz decat Yosemite. Nu am nici o problema, nu mi-a vazut nimic. Am jucat toata seria de Fallout si mi-a placut foarte mult. Chiar imi era dor de el. Nu stiu daca o sa te obisnuiesti cu stilul de joc, chestia aia cu VATS e chiar foarte misto dupa parerea mea. m-am uitat la walkthrough cateva misiuni, nu e nimic special fata de ce am mai jucat in genul asta, e chiar misto ideea si parca mai vazusem in ceva jocuri faza asta cu critical hit, vats ala de zici tu. dar mi se pare dpdv grafic depasit. Ai ajuns in diamond city ala, la det. Nick ? Quote
WLF Posted November 13, 2015 Report Posted November 13, 2015 Pai nu e vorba de depasit, asa e jocul creat cred, de a da impresia de vechi, stil anii 50. Quote
Pole Posted November 13, 2015 Report Posted November 13, 2015 btw, cel mai cretin joc al anului cred ca e Metal Gear Solid 5, krebs, ai apucat sa joci ? e un gunoi repetitiv si complet cretin, eu am ajuns la faza cu Quiet, dar deja mi s-a luat, acealeasi misiuni mereu, du-te acolo, salveaza-l pe ala, distruge aia, iesi din zona, ma pis pe el. si faze de cacat cu cutia aia, dialoguri imbecile... mortii lui Pai nu e vorba de depasit, asa e jocul creat cred, de a da impresia de vechi, stil anii 50. da ma nebunica, nu la atmosfera ma refer, aia e foarte tare vintage asa, plus ideea apocaliptica, ma refer pur si simplu la grafica. cum ziceam, unele cut scene-uri sunt de toata jena. Pai sa vezi cum arata the rise of the tomb rider... sau dying light ma rog, eu l-as juca oricum, imi aduce aminte si de seria Metro daca le-ai jucat Quote
WLF Posted November 13, 2015 Report Posted November 13, 2015 Eu cred ca asa e jocu facut sa fie, grafica lasata asa intentionat pentru fanii jocului. Quote
Pole Posted November 13, 2015 Report Posted November 13, 2015 in fine, astept sa mai scada pretul, 250 de lei e prea mult, cel pt ps4 ma refer. sau poate gasesc sa fac chimb pe olx cu MGS5 Phantom pain asta. lool https://www.facebook.com/DanielCamPreaFericit/photos/a.1374475722802273.1073741827.1374473769469135/1623824524534057/?type=3&theater Quote
Krebs Posted November 13, 2015 Report Posted November 13, 2015 btw, cel mai cretin joc al anului cred ca e Metal Gear Solid 5, krebs, ai apucat sa joci ? e un gunoi repetitiv si complet cretin, eu am ajuns la faza cu Quiet, dar deja mi s-a luat, acealeasi misiuni mereu, du-te acolo, salveaza-l pe ala, distruge aia, iesi din zona, ma pis pe el. si faze de cacat cu cutia aia, dialoguri imbecile... mortii lui LOL , la ce vanzari a avut si cate laude .. te-ar linsa fanii seriei )) eu nu mi l-am luat ca nu mi-a placut nici ground zero Quote
jeezy Posted November 13, 2015 Report Posted November 13, 2015 Ioi, una pentru amatorii de Fallout care detin pisici. http://9gag.com/gag/a0YqNPq Quote
Recommended Posts