Krebs Posted December 24, 2015 Report Posted December 24, 2015 (edited) @mimima e veche poza AC Broatherhood ?! BF3 ?! COD MW ?! insa da , la mine o sa fie cu ceva BF4 , deja suntem prea multi .. nu mai stim cum sa ne impartim in squaduri.. Edited December 24, 2015 by Krebs Quote
Pole Posted December 24, 2015 Report Posted December 24, 2015 acum e de rejucat Batman Arkham Origins, ca de Craciun se intampla toata actiunea. Quote
mimima Posted December 24, 2015 Report Posted December 24, 2015 @mimima e veche poza AC Broatherhood ?! BF3 ?! COD MW ?! insa da , la mine o sa fie cu ceva BF4 , deja suntem prea multi .. nu mai stim cum sa ne impartim in squaduri.. Altul era mesajul. Quote
Krebs Posted December 24, 2015 Report Posted December 24, 2015 marog.. ce mai fac "gamerii" din bf4 cand sunt pasionati , inteligenti si au prea mult timp la dispozitie... OMFG ! https://www.youtube.com/watch?v=JuuzmOXL1bc#t=646 asta e din ultima harta de luna asta... Quote
Pole Posted January 19, 2016 Report Posted January 19, 2016 m-a luat un chef major sa rejoc Red Dead Redemption, asa ca am scos de la naftalina PS3-ul si de cateva zile ii dau non stop, deci nu-mi vine sa cred ca jocul e din 2010, super old generation cum ar veni si desi ma joc toate draciile noi pe PS4, de cand a aparut, jocul asta tot arata si este absolut exceptional. Eu sunt de parere ca este cel mai misto joc facut vreodata, inca. de ce mortii lor nu il scot intr-o editie gen remastered, cred ca ar arata absolut perfect pe PS4. iacata despre ce vb in caz ca nu l-ati jucat: 1 Quote
Krebs Posted January 19, 2016 Report Posted January 19, 2016 da , a fost genial jocul , umbla vorba ca ar scoate RD 2 sunt curios cu ce personaj ar putea continua povestea. Quote
Krebs Posted January 20, 2016 Report Posted January 20, 2016 am facut rost de BETA code pt The Division pe 28 ii dau drumul pt teste 2-3 zile Quote
Pole Posted January 20, 2016 Report Posted January 20, 2016 sa-i vad in cura pe astia de la ubisoft, au facut exact ca la Watchdogs, nici o legatura grafica aia smechera cu ce au lansat... ma rog, avand in vedere ca e doar un beta, avem sperante. Quote
Krebs Posted January 20, 2016 Report Posted January 20, 2016 (edited) cica jocu-i un MMORPG ca si un altfel de Destiny , dar cei ce au jucat deja Alpha test au zis ca jocul da dependenta si ca-i fun to play , sa vedem pe 28 il testez si eu. nota de subsol :evil: Massively-Multiplayer Online Role-Playing Game Edited January 20, 2016 by Krebs Quote
Pole Posted January 20, 2016 Report Posted January 20, 2016 pai eu am inteles ca are si campanie sp Quote
Krebs Posted January 20, 2016 Report Posted January 20, 2016 (edited) pai are si un story , dar nu-i recomandat sa joci singur jocuri de tip MMO caci nu faci fata singur de exemplu exista un dark zone unde te intalnesti cu mai multi online si ii poti omora sa le iei bunataturile si tot acolo gasesti cam cele mai bune armuri si arme asta daca reusesti sa scapi in timp util in zona de evacuare si nu te omara alti sau chiar partenerii in rest se investeste masiv in reclama .. se pare https://www.youtube.com/watch?v=X40CTplhI9s#t=462 https://www.youtube.com/watch?v=H0kaj-eqqsE#t=370 sunt si doua editii de colectie una cu statueta ,una cu ceasu' din joc , pacat ca e cam chiftea ceasu.. Edited January 20, 2016 by Krebs Quote
Pole Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 da , a fost genial jocul , umbla vorba ca ar scoate RD 2 sunt curios cu ce personaj ar putea continua povestea. pai cu fii-su fireste, n-ai jucat pana la capat RDR ? la cum se termina asa ar fi logic. Oricum, fain tare. Sau mi-a scapat ceva ? Quote
DOMI Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 (edited) mai gamer-ilor, vreau sa cumpar la banditul meu BF4, dupa ce il cumpar mai dau ceva lunar gen sa poa sa joace multiplayer ? pe site nu zice nimic.. Edited January 22, 2016 by DOMI Quote
Pole Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 pai tre sa ii faci abonament la PS Plus, nu mai e gratis la PS4. Vezi si tu pe net preturile ca nu stiu pe de rost. oricum, ceva de genul 200 de lei pe an, 50 de euro pe acolo. uite aici: https://www.playstation.com/en-us/explore/playstation-plus/ Quote
Krebs Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 Domi BF4 nu e pt copii daca vrei sa-i iei ceva potrivit , mai repede un COD ceva.. daca il iei pt ps4 iti trebuie abonament pt online , asa cum zice si pole , in pretul asta iti dau si niste jocuri lunare mai potrivite pt copii Quote
DOMI Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 (edited) nu am ps4 am xbox 360 nu se mai joaca nimic de copii, numai Halo are incap , si le-a terminat pe toate. Ma gandeam sa ii iau BF4, ca asa scap, multiplayer online sa se joace pana crapa, ca in ritmul asta, cum termina el campaniile single, asta ajunge sa cheltuile cu jocurile mai mult ca mine, si deja ma enervez.. Face 9 ani in iulie.. Edited January 22, 2016 by DOMI Quote
Pole Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 pai la ala e moca accesul on-line, asa stiu cel putin. sau au bagat hotii si acolo taxa anuala ? krebs tre sa stie. Quote
Krebs Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 Si la xbox iti trebuie abonament online : "xbox live" , asta diferentia xboxu 360 de ps3 , la ps3 era moca jucatul online.. pretul pe 1 an e undeva la 50$ , dar se poate lua si pe 1 , 3 sau 6 luni Quote
DOMI Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 Si bre Krebs ce ziceai de COD ala, are si ala mod multiplayer,. daca zici tu ca e mai potrivit si are si ala mod multiplayer online, cumpar ala.. Quote
Krebs Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 (edited) treaba e ca la xbox 360 s-ar putea sa nu prea gaseasca useri online in BF4 , in schimb la halo joc exclusiv xbox da. COD e plin de copii chestia e ca pustii se cam joaca ultimele COD-uri , iar ultimul este COD Black Ops3 , insa multi au migrat pe noile generatii de console , in special spre ps4. daca ii iei ps4 sa fi atent sa fie din seria CUH-1200 , este ultimul model, mult mai reusit cu performante mai bune si se incinge mai putin. Edited January 22, 2016 by Krebs Quote
Pole Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 e ala mat complet nu ? noi il avem pe ala jumate mat, jumate lucios gen. Quote
Krebs Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 sunt trei modele de serie : 1. cum avem noi ( CUH-1000) 2. ceva mai imbunatatite (CUH-1100) astea doua au probleme cu autoejectul (butoane capacitive) si cu incalzirea 3. ultimul CUH-1200 cica cu 8% mai performante , se incing mai putin si au butoane fizice si da , sunt mate la capacul din dreptul HDD pt mai multe detalii http://zrzhub.com/ps/comparing-ps4-skus-cuh-1000-cuh-1100-and-cuh-1200/ Quote
DOMI Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 nu ii cumpar alta consola, ce dreac, asta are un an ii ajunge. poate la anul daca e premiant gen.. Quote
DOMI Posted January 25, 2016 Report Posted January 25, 2016 am gasit oferta pe amazon, BF 3, BF4 si COD Ghost la vreo 30 de euro cu tot cu transport, toate 3. I le dau pe rand, si daca merge si online multiplayer sper sa nu mai aud de bandit ceva vreme.. Quote
Recommended Posts