Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

am descoperit ca si HALO 4 avea multiplayer, trebuia instalat de pe dv-ul 2, si jucat tinant dvd 1. 

Jocul l-am instalat pe consola full, DVD 1 pierdut si DVD 2  e facut praf.. daca berbecul nu are grija de ele.. 

Edited by DOMI
Posted

apropos de the division si de ubisoft.

Graphics downgrade is confirmed..."dynamic global illumination" - gone; "standard destruction technique" - bullet holes heal up, snow cannot melt (gets black texture overlay which disappears over time) etc; "procedural destruction" - only applies to cars/billboards.

aA1xM09_700b.jpg

Posted

bai e destul de misto division , are momente cand arata slab grafic si momente cand uimeste.

de exemplu cand ninge si se depune zapada peste personaj , apoi iese soarele si se topeste , ceva ceata , fum , oricum daca nu ai echipa cu care sa joci nu are sens jocul.

altfel BF4 ! :)

o runda de aseara cu "rambo mode" ON :D

12661984_960309274036937_689853480796495

fallout 4 pare un joc fara sfarsit :))

Posted

n-ai terminat inca fallout ? pai cred ca daca stai dupa toate side quest-urile vietii si mai si construiesti sheltere etc, dureaza si cateva luni probabil.

Posted (edited)

L-am pus si eu pe ps4 , mi se pare (obisnuit cu tancurile din BF4)  ca se controleaza tare prost..nu se mai opreste, nu mai face stanga usor dupa ce ai facut dreapta.. sau poate ca era un tanc slab ala de la inceput , plus ca era un tanculet micut ce tragea ca o mitraliera.. WTf ?!

Edited by Krebs
Posted (edited)

wlf da :)

bre SLY eu stiu ca-s obisnuit cu Abrams si T-90 :)

uite de aseara, am experienta si la musculitele astea :P

Edited by Krebs
Posted

Pai stii care e chestia cu World of Tanks? Spre deosebire de jocurile celelalte facute doar pentru fun, WOT pastreaza pana la milimetru caracteristicile tancurilor, teoretic se comporta exact ca in realitate. Toate sunt facute dupa blueprints reale, chiar daca tancurile nu au fost bagate in productie niciodata. Intra pe site-ul lor si vezi detalii despre cum este facut jocul. Nu e pac pac.

• Upvote 1
Posted (edited)

insa totusi e un joc menit sa fie fun :) ca doar nu suntem toti veterani de razboi ,altfel nu se pune problema de simulator, insa da , de la ei invata multi inclusiv cei de la DICE cu BF4 , cica anu asta apare 5 cu un beta prin august.

la WOT mie mi se pare aiurea mecanica si gameplayul , accelerezi tancul si daca nu ii mai dai gaz el se tot duce ,iar daca in timpul asta si tintesti , marog, si in BF4 ai diferite obuze unele cu cadere mai mare , altele se duc drept dar au damage mic, altfele sunt lock on atat pe tancuri cat si pe aer (dar ai nevoie de gunner si sa-ti tina lock ) 

cred ca era mai misto daca puteai juca doi intr-un tank :) cum e la bf4 (daca e si inginer , te mai repara , more fun)

Edited by Krebs
Posted

Deci merge tancul de 100 de tone cu 30 la ora, si cand nu ii mai dai gaz, el se tot duce? Pai si cum ai vrea sa se opreasca alea 100 de tone in mod real? Pai de aia ti se pare aiurea, ca esti obisnuit cu pac pac. 

Posted

Wot necesita mult skill daca vrei sa joci bine

Pe langa skill e si strategie

Sunt destule aspecte care nu mi plac in joc, de exemplu artileria care consider ca n are ce cauta pentru a pastra realismul si fair play ul

Jucam destul de bine pentru un amator, la un moment dat am fost intre primii 45k

Bine, am peste 25k de jocuri

Posted (edited)

Sly, el zice de versiunea de consola a WOT cred..

Am pus-o si eu de curiozitate, sunt alte controlae desi seamana. 

Si tech tree-ul era diferit. 

Eu m-am lasat de WOT si m-am apucat de world of  warships mai nou.  

Misto, dar dureaza ceva pana prinzi spilul, fiecare linie si fiecare nava are chichtele ei, cum trage, cum te pozitionezi sa nu te penetreze etc..

inca mai au de lucru si ca si  la WOT mai scapa cate un rahat OP de strica tot jocul si mai e si cate un MM de plangi, dar e fun.

si lumea ceva mai potolita  si mai calma decat in WOT.. 

Sunt si inca relativi putini jucatori, nu prea am vazut mai mult de 30k playeri pe serverul european .. 

Edited by DOMI
Posted

d-asta e misto BF4 :)) ai si barci, tancuri, avioane , elicoptere , infanterie , chiar si "ochi din cer" uneori toate pe-o harta :)

on , ceva kill-areala de aseara 

Posted (edited)

Cu noul tv jocul fallout 4 arata altfel , in orice caz mai bine , focul , exploziile , fumul , ceata , god rays printre crecile copacilor (habar-n-aveam ca are pe vechiul tv :) ) si se simte foarte bine si color depth , asadar ca si grafica e foarte ok desi este comentat cum ca ar sta prost la capitolul asta cand defapt il completeaza :)

on :

lol !

Edited by Krebs