mimima Posted March 9, 2016 Report Posted March 9, 2016 Mimi, ai primit ieri cadoul de la mine? Da. Scuza-ma, am uitat sa-ti multumesc, dar ieri am fost foarte ocupat cu femeile Dar tu? Quote
thesaw Posted March 9, 2016 Report Posted March 9, 2016 (edited) te caci pe blugi.nimic nu se compara cu pielea în caz de tranta Clar, cu mentiunea sa fie piele de calitate, cu cusaturi de calitate. OLX-ul si Motoretism.ro sunt pline de chinezarii de geci si pantaloni de piele la 150-300 RON care sunt fix = 0 barat. Eu merg echipat complet mereu, si in oras, dar vara la 35 grade la semafor in pantaloni de piele iti faci oole ciorba. https://www.youtube.com/watch?v=6u_1yPMwQL8 Edited March 9, 2016 by thesaw Quote
MAS Posted March 9, 2016 Report Posted March 9, 2016 Da. Scuza-ma, am uitat sa-ti multumesc, dar ieri am fost foarte ocupat cu femeile Dar tu? Si eu la fel. D-aia nu am uitat de tine. Pooop xoxoxo Quote
SLY Posted March 9, 2016 Report Posted March 9, 2016 in oras nu umblu decat cu manusi si eventual geaca de piele Quote
verssatu Posted March 9, 2016 Report Posted March 9, 2016 Eu am luat Rev'it Memphis H20 de pe forum la 1/4 din pret. Par ok ca protectie, sunt si water-proof, dar sunt foarte rigizi in mers pe jos fata de blugii obisnuiti. Pe motor sunt ok,Ma scuzaț, v-am incurcat, postul tău l-am văzut pe forum, despre rev'it era vorba. Avea mai multe perechi băiatul, unele chiar marimea mea. Si preț bun, ceva la 250 de lei parca, fata de 1000 cat sunt la magazin. Pareri pe net am citit destule, niciuna care sa ma convingă... Quote
thesaw Posted March 9, 2016 Report Posted March 9, 2016 Da, i-am luat cu 350 LEI noi, cu etichetele pe ei, in magazin sunt peste 10-12 mil http://www.revzilla.com/motorcycle/revit-memphis-h2o-jeans. Poti sa-i porti ca blugi normali, dar nu sunt nici pe departe la fel de comozi, sunt grosi/rigizi, daca e cald te coci in ei. Quote
Bogdan Posted March 9, 2016 Report Posted March 9, 2016 Nu esti motociclist daca nu porti slapi si bermude. Quote
Calin Posted March 9, 2016 Report Posted March 9, 2016 Abia astept sa i se strice ceva minor la motorul lui nea Valy. Sa aibe nevoie de o cheie 15/8 si sa nu o gaseasca la meseriasii din galatz..si astia sa bage freza si flexul sa faca treaba. Quote
Bogdan Posted March 9, 2016 Report Posted March 9, 2016 Calin n-are incredere in meseriasii galateni. Uita ca d-rive e acolosea. Quote
Calin Posted March 9, 2016 Report Posted March 9, 2016 Corekt. Uitasem ca drive si batranu so e meseriasii falezei. Quote
Simi ON Posted March 9, 2016 Report Posted March 9, 2016 Pai am servis meseriaş pă harli, la o aruncatura de băț. Credeti ca ma joc? Quote
Calin Posted March 9, 2016 Report Posted March 9, 2016 Normal ca nu. Depinde de cat e aruncatura aia de bat, daca trece de 700 km si ajunge pana in Budapesta, ai biliv iu. De acolo in sus poti vorbi de meseriasi de harli, servisuri si shop uri cu tot felul de acareturi din piele facute de indigenii de prin texas Quote
Simi ON Posted March 9, 2016 Report Posted March 9, 2016 Sau daca ma duc la un servis meserias, unde un baiet de seama mea le face si desface si conduce cu ochii inchisi. Am avut noroc, pana la urma Quote
F&F Posted March 9, 2016 Report Posted March 9, 2016 Deci Galațiul e un fel de peste mări și țări, ca un fel de Mordor? Quote
mimima Posted March 14, 2016 Report Posted March 14, 2016 Nu esti motociclist daca nu porti slapi si bermude. Quote
umbrella Posted March 15, 2016 Author Report Posted March 15, 2016 http://m.adevarul.ro/locale/alexandria/romanii-descrisi-istoricii-straini-supusi-lenesi-fatalisti-superstitiosi-o-natie-occidentala-apucaturi-orientale-1_56e54da05ab6550cb8ccb5e4/index.html Quote
Recommended Posts