umbrella Posted March 1, 2016 Author Report Posted March 1, 2016 lol... scrieti aici si primiti pe feisbuc Quote
verssatu Posted March 3, 2016 Report Posted March 3, 2016 http://m.adevarul.ro/locale/galati/primul-val-migranti-ajuns-romania-conditii-fost-cazati-galati-In-urmatoarea-luna-vor-nevoiti-traiasca-trei-lei-zi-1_56d84d665ab6550cb873f9b5/index.html Quote
umbrella Posted March 3, 2016 Author Report Posted March 3, 2016 Similea esti gata ma cu casa? Au venit astia... unde-i bagi? . Maine sunt liber... plec la Liverpool Troooololoooo Quote
Krebs Posted March 4, 2016 Report Posted March 4, 2016 (edited) http://berniespeedtest.com/ Your speed is 133.18 Mbps Your internet is 2.7 times faster than Bucharest's average Edited March 4, 2016 by Krebs Quote
F&F Posted March 5, 2016 Report Posted March 5, 2016 Știați că Hugo Boss a fost designer-ul uniformei Schutzstaffel? Quote
MAS Posted March 5, 2016 Report Posted March 5, 2016 Stiati ca Rares este fan Macedonski? Crezul sau il aflati noaptea in decembrie Quote
Pole Posted March 6, 2016 Report Posted March 6, 2016 Știați că Hugo Boss a fost designer-ul uniformei Schutzstaffel? http://www.11points.com/News-Politics/11_Companies_That_Surprisingly_Collaborated_With_the_Nazis Quote
Cosmin Posted March 7, 2016 Report Posted March 7, 2016 Azi BMW implineste 100 de ani de la infiintare? Quote
Pole Posted March 7, 2016 Report Posted March 7, 2016 da, se spune ca in semn de respect vor fi sacrificate ultimele e36 aflate in viata si totodata, hotii de oglinzi au promis ca astazi isi sisteaza activitatea. Quote
manole2000 Posted March 7, 2016 Report Posted March 7, 2016 In semn de solidarotate fratii bulgari nu vor inscrie in circulatie nici un model BMW. Quote
Pole Posted March 7, 2016 Report Posted March 7, 2016 astazi este si ziua cand posesorii de bmw, alimenteaza cu 100 de lei, in loc de 50. Quote
jeezy Posted March 7, 2016 Report Posted March 7, 2016 astazi este si ziua cand posesorii de bmw, alimenteaza cu 100 de lei, in loc de 50. Credeam ca e ziua cu 25. Quote
mimima Posted March 9, 2016 Report Posted March 9, 2016 Motociclist + chelios = combinatia letala pentru femei? http://www.motociclism.ro/forum/index.php?/topic/735658-motociclistul-chelios/ Quote
verssatu Posted March 9, 2016 Report Posted March 9, 2016 Sunt niște topice acolo, te doare creierul capului. Apropo, minima, am văzut ca ți-ai luat anul trecut prin Noiembrie parca, niște blugi Moto de pe forum. Sunt cu Kevlar sau nu? Sint mai groși fata de unii de strada, mai comozi, intr-un cuvânt merita? Ca ma bate si pe mine gândul dar nu sunt convins de avantaje... Quote
mimima Posted March 9, 2016 Report Posted March 9, 2016 (edited) Am fost foarte aproape sa-i cumpar insa in ultimul moment am renuntat, am vandut motorul. Din cate am citit, blugii cu kevlar sunt mai largi, iar intariturile alea de kevlar se mai deplaseaza. "Mare grija cu blugii moto, eu am avut si ajuta doar daca te harsai de asfalt la viteza mica, la mine au trosnit fix intre genunchi si coapsa dupa o cazatura, intaritura de kevlar de pe genunchi a coborat mai jos si tot m-am ales cu genunchiul raschetat. Dar sunt ok pentru mers la birou" Am mai citit review-uri pe forumuri de afara, multi zic ca sunt putin "periculosi", pentru ca in caz de accident, alunecarea pe asfalt determina supraincalzirea kevlarului si provoaca arsuri ale pielii. Altii sunt foarte multumiti de ei. Acum daca e sa o luam drept, normal ca ofera ceva protectie vis-a-vis de blugii normali, eu mi-as lua. Dar NU trimisi prin curier, ci neaparat probati, ca daca sunt mai mari si cu un numar stau pe tine ca pwla, sunt largi. Edited March 9, 2016 by mimima Quote
Simi ON Posted March 9, 2016 Report Posted March 9, 2016 Am eu, au si protectii de-alea de plastic la genunchi. Plus izopren la buzunarele de la spate. Luati de pe net. Fara proba. Is oleaca elastici, se intind bine cand indoi picioarele. Da' nu-s mare branza: daca ai o pereche de model si-un croitoras (nu tu, Raresh, viteazule), orice pereche de blugi mai grosi, la care se cos alea, e la fel de buna. Quote
mimima Posted March 9, 2016 Report Posted March 9, 2016 Am eu, au si protectii de-alea de plastic la genunchi. Plus izopren la buzunarele de la spate. Luati de pe net. Fara proba. Is oleaca elastici, se intind bine cand indoi picioarele. Da' nu-s mare branza: daca ai o pereche de model si-un croitoras (nu tu, Raresh, viteazule), orice pereche de blugi mai grosi, la care se cos alea, e la fel de buna. Deci Raresh, croitorasul cel viteaz. Quote
mimima Posted March 9, 2016 Report Posted March 9, 2016 Dar este asa cum zice Simi, la orice blugi se pot pune intarituri. Am fost la magazinul Louis in Viena, sunt mii de protectii, o multime de modele si dimensiuni, se vand separat, gata de cusut. Quote
thesaw Posted March 9, 2016 Report Posted March 9, 2016 Eu am luat Rev'it Memphis H20 de pe forum la 1/4 din pret. Par ok ca protectie, sunt si water-proof, dar sunt foarte rigizi in mers pe jos fata de blugii obisnuiti. Pe motor sunt ok, Quote
SLY Posted March 9, 2016 Report Posted March 9, 2016 te caci pe blugi.nimic nu se compara cu pielea în caz de tranta Quote
Recommended Posts