Jump to content

Recommended Posts

Posted

da, se spune ca in semn de respect vor fi sacrificate ultimele e36 aflate in viata si totodata, hotii de oglinzi au promis ca astazi isi sisteaza activitatea.

Posted

Sunt niște topice acolo, te doare creierul capului.

Apropo, minima, am văzut ca ți-ai luat anul trecut prin Noiembrie parca, niște blugi Moto de pe forum. Sunt cu Kevlar sau nu? Sint mai groși fata de unii de strada, mai comozi, intr-un cuvânt merita? Ca ma bate si pe mine gândul dar nu sunt convins de avantaje...

Posted (edited)

Am fost foarte aproape sa-i cumpar insa in ultimul moment am renuntat, am vandut motorul.

Din cate am citit, blugii cu kevlar sunt mai largi, iar intariturile alea de kevlar se mai deplaseaza. 

"Mare grija cu blugii moto, eu am avut si ajuta doar daca te harsai de asfalt la viteza mica, la mine au trosnit fix intre genunchi si coapsa dupa o cazatura, intaritura de kevlar de pe genunchi a coborat mai jos si tot m-am ales cu genunchiul raschetat. Dar sunt ok pentru mers la birou"

Am mai citit review-uri pe forumuri de afara, multi zic ca sunt putin "periculosi", pentru ca in caz de accident, alunecarea pe asfalt determina supraincalzirea kevlarului si provoaca arsuri ale pielii. 

Altii sunt foarte multumiti de ei.

Acum daca e sa o luam drept, normal ca ofera ceva protectie vis-a-vis de blugii normali, eu mi-as lua. Dar NU trimisi prin curier, ci neaparat probati, ca daca sunt mai mari si cu un numar stau pe tine ca pwla, sunt largi.

Edited by mimima
Posted

Am eu, au si protectii de-alea de plastic la genunchi. Plus izopren la buzunarele de la spate. Luati de pe net. Fara proba. Is oleaca elastici, se intind bine cand indoi picioarele. Da' nu-s mare branza: daca ai o pereche de model si-un croitoras (nu tu, Raresh, viteazule), orice pereche de blugi mai grosi, la care se cos alea, e la fel de buna.

Posted

Am eu, au si protectii de-alea de plastic la genunchi. Plus izopren la buzunarele de la spate. Luati de pe net. Fara proba. Is oleaca elastici, se intind bine cand indoi picioarele. Da' nu-s mare branza: daca ai o pereche de model si-un croitoras (nu tu, Raresh, viteazule), orice pereche de blugi mai grosi, la care se cos alea, e la fel de buna.

Deci Raresh, croitorasul cel viteaz.

Posted

Dar este asa cum zice Simi, la orice blugi se pot pune intarituri. Am fost la magazinul Louis in Viena, sunt mii de protectii, o multime de modele si dimensiuni, se vand separat, gata de cusut. 

Posted

Eu am luat Rev'it Memphis H20 de pe forum la 1/4 din pret. Par ok ca protectie, sunt si water-proof, dar sunt foarte rigizi in mers pe jos fata de blugii obisnuiti. Pe motor sunt ok,