Jump to content

Recommended Posts

Posted

Un submarin de mici dimensiuni, încărcat cu 2,5 tone de cocaină, având drept destinație Mexic, a fost interceptat în Oceanul Pacific de autoritățile columbiene, în coordonare cu SUA, a anunțat poliția din Columbia, scrie Agerpres.

"Poliția națională, în coordonare cu FBI, a inspectat un 'submarin de buzunar' între frontierele Mexicului și Guatemalei, confiscând 2.482 de kilograme de cocaină și capturând patru persoane de naționalitate columbiană", a anunțat poliția într-un comunicat.

Posted

Şoferii care îşi lipesc pe geamuri afişe cu mesajul "De vânzare" riscă să primească amenzi de până la o mie de lei. Cel puţin în Bucureşti, unde primarii de sector au găsit o altă metodă să adune bani la buget.

Posted

http://blog.autodepot.ro/informare-obligativitate-detinere-carte-de-salvare-la-bordul-masinii/

Mai nou, È™oferii romani trebuie sa isi printeze si sa tina la parasolarul maÈ™inii o fisa in format A4, numita si “cartea de salvare a autoturismuluiâ€. In acest document se vor gasi informatii despre airbag-uri, rezervor sau acumulatori si ar putea fi folosite in cazul unui accident in urma caruia pompierii ar putea fi nevoiti sa taie caroseria masinii.

Posted

Excelenta idee. Mirifica.

Ajunsi la un accident, salvatorii vor incepe prin a rascoli masina in cautarea hartiei minune. In caz ca o gasesc se vor apuca tacticos sa o citeasca. Dupa ce termina lectura se vor apuca si de salvarea victimelor.

• Upvote 1
Posted

Pusca si gauriti toti in rotule.

Apoi taiate pwlile jos si dat foc, sa arda, de vii, bineinteles.

Si apoi fara pisare peste ei ca raman prea multe urme.

Guest Rares-fake
Posted

Stiati ca mi-am pierdut parola?

si ca nici mailu de pe care m-am inregistrat nu-l mai stiu...

:))

Posted (edited)

In caz ca intr-adevar ti-ai pierdut memoria:

- Similea e your arch-enemy

- iti plac motocicletele, integramele si gramatica

- in unele cercuri esti cunoscut drept Grammar Nazi sau simplu Raresiutul

- nu se stie cum si de ce, insa esti foarte cunoscut

- ziua ta e in fiecare zi

Edited by Bogdan
  • Upvote 3