Jump to content

Petrolhead: Topicul pasionatului de automobil/motociclism/barci cu motor/autocamioane

Recommended Posts

Posted (edited)

Q7 3.0TFSI (333CP)

image.png.b576bef1d6a61a2124c9be0bf3e09af5.png

X5 35i (306CP)

image.png.dbf2cb7d55a10ce79de6e69d3aa7c1d4.png

Ambele SUV-uri, cutie ZF in 8 trepte, Q7 are cu 27cp in plus. Sunt curios totusi care ar fi diferenta reala intre ele intr-un oras aglomerat.

Edited by jeezy
Posted
2 hours ago, jeezy said:

Q7 3.0TFSI (333CP)

image.png.b576bef1d6a61a2124c9be0bf3e09af5.png

X5 35i (306CP)

image.png.dbf2cb7d55a10ce79de6e69d3aa7c1d4.png

Ambele SUV-uri, cutie ZF in 8 trepte, Q7 are cu 27cp in plus. Sunt curios totusi care ar fi diferenta reala intre ele intr-un oras aglomerat.

sa ma cac pe ele, suv-urile de genul asta sunt bezna mintii, trebuie ori sa fii atat de bogat incat sa te enerveze, ori foarte cretin.

un suv cinstit este un x3 eventual, 2.0d, bine mie imi place si x1 asta nou, e foarte aratos.

Posted (edited)

Sunt faine X1 si X3, sunt si ceva mai mari decat generatiile anterioare. 

Si Q5 mi se pare reusit fata de modelul anterior. 

Edited by jeezy
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

da, un d asta tocmai si a luat un vecin de pe strada, mostenitoru’ lui Manzatu, are 25 de ani si mai multi bani decat e cazul. fac spume intre dinti de ciuda.

meanwhile, eu imi bandajez furtunul de la intercooler cu duct tape, pai e corect?

Posted (edited)

Uni-s mai "norocosi", e un fier in final de care dupa 1an te cam plictisesti. In afara de calarit tot felul de pizdulici ce face cu el? Nu poti fi gigolo la nesfarsit.

Plus ca a avut si Pole masini nervoase.

Io ma gandesc la cat dracu' costa o revizie la bentley si daca n-as sparge banii aia pe altceva mai bine.

Edited by jeezy
Posted (edited)

Eu de Audi m-am plictisit de exemplu. Merge la fel de bine, nimic de reprosat. Imi fac treaba cu el, ma bucur in continuare de toate porcariile de dotari dar entuziasm mai scazut.

Mi-a crescut pulsul cand m-am dat iarasi cu E60-ul acum vreo luna insa.

Edited by jeezy
Posted (edited)

La Audi am lasat 720 de LEI (ulei + filtru ulei, filtru aer si habitaclu - deci fara cel de motorina) cu tot cu completare freon la mecanicul la care merg de obicei.

Edited by jeezy
Posted (edited)

M-am tot uitat dupa E60 M-Pack benzina si break ce-i drept, in ultimele 2 saptamani.

Cred ca anul viitor trec pe la CompleteChip pentru un remap cu Audi-ul.

Edited by jeezy