Jump to content

Petrolhead: Topicul pasionatului de automobil/motociclism/barci cu motor/autocamioane

Recommended Posts

Posted (edited)

asta la scaun e putin dubios, o sa fie mereu plin de grasime

De ce? Eu umblu foarte rar la reglajele scaunului, numai daca o conduce altcineva. Si la inceput de primavara / sfarsit de toamna, mai trebuie reglat spatarul, ca deh, geaca mai subtire/ groasa.

Edited by jeezy
Posted

Acu si daca-s ceva amprente acolo la comanda scaunului, nu cred c-o sa zica nime’ ca masina e jegoasa sau neingrijita.. nici nu se vede zona aia decat cand deschiZi usa

Posted (edited)

negru lucios interior, la orice masina, inseamna 100% boli mentale

plm, n-ar trebui sa te preocupe ca raman urme de grasime pe nu stiu unde, ca dincolo e magnet de praf 

mai da-le-n sloboz ca nu-s piane stenway 

Edited by Scufi
Posted (edited)

Mda, eu merg la self wash in continuare, desi blue m-a facut zgarcit :lol: .

Prefer sa o fac eu ca lumea decat sa isi bata altul joc si sa ma enervez.

Edited by jeezy
Posted

Utilizarea telefoanelor mobile în maşini, chiar şi când acestea sunt oprite sau staţionate în altă zonă cu excepţia parcărilor, poate duce la suspendarea permisului de conducere în Franţa

Posted

Miroase a marketing, mi se pare imposibil sa nu ruginească sau sa nu li se desumfle cauciucurile. Plus ca povestea pare trasa de par.

Plantele alea verzi tot din 1995 sunt?

• Upvote 1
Posted

Miroase a marketing, mi se pare imposibil sa nu ruginească sau sa nu li se desumfle cauciucurile. Plus ca povestea pare trasa de par.

Plantele alea verzi tot din 1995 sunt?

Probabil nu pierde bani tinandu-le acolo si crede ca va da lovitura dupa 20 de ani, pensie si Caraibe FTW!

nu este unicul caz. mai este dealerul toyota din cipru, mai era un dealer bmw prin suedia sau canada. aparent proprietarul refuza sa le vanda la un pret rezonabil, nu sunt total abandonate. 

Pai aia e problema Dan, refuzul de a fi vandute la pretul cerut. Intr-o zi va primi cat vrea, intrebarea e daca mai apuca ziua aia.