Jump to content

Petrolhead: Topicul pasionatului de automobil/motociclism/barci cu motor/autocamioane

Recommended Posts

Posted (edited)

1000 lei interiorul si 2400 exteriorul la dyk 

pt superb

lol 

-----

recomandari pentru un atelier de curatat masina in Bucuresti? 

Edited by Scufi
Posted

lol, cacatul ala de pe bmwclub, DYC? un uscat cu mecla din aia clasica de lake care si-a luat numai flegme in curtea scolii, traumatizat din ala benoclist, genul care a stat exclusiv pe labă toata adolescenta.

preturile alea sunt la detaling? omfg, asta se crede ceva detailer din ala de west coast.

Scufi, suna si tu la expertdetailing, eu la aia merg de ani de zile.

Posted

Pai și Acero tot preturile astea le practica.

Culmea e că nu duc lipsa de clienți , ba din contra.

E plin de pasionați :)

trebuie sa fii spectaculos de prost, dar din ala in faza terminala de prost, genul care te inseala femeia cu tine in casa si dupa divortul la care iti ia si garsoniera inca suferi dupa ea de prost (fara aluzii la nimeni de pe forum), ca sa dai 2400 de lei unui penal din asta ca sa iti faca un polish la masina.

e insa unu in brasov extraordinar de bun, nu imi amintesc acum, dar are preturi realiste.

• Upvote 1
Posted

e insa unu in brasov extraordinar de bun, nu imi amintesc acum, dar are preturi realiste.

helps? chiar mai am un drum pe acolo inainte sa vand masina 

acero face doar la exterior din ce imi amintesc si e doar pe programari pe mail, la telefon nu raspunde 

Posted

In bucurestiul ala numa retard sa fii sa nu faci bani la cati idioti sunt pe metru patrat

Isi ia orice lake un aparat de polish si un aspirator de tapiterie intr un garaj obosit si e direct detailer.bine ca sunt fraieri destui sa marce banu