Jump to content

Petrolhead: Topicul pasionatului de automobil/motociclism/barci cu motor/autocamioane

Recommended Posts

Posted (edited)

Bai MAS. Are suspensie proiectata de divizia M. Ma las-o naibii. A avut eu 535d e60 si statea lipit.

Taci mah! Ce te bagi tu?

Eu ma distrez cu Pole.

Pole! M.uie E60 M5!

Edited by MAS
Posted (edited)

Aocho e viata si viata e aocho.

Primul se plange ca a facut o pana si a schimbat o garnitura, al doilea da in toate M-urile. Pai daca nu ai bani de intretinut M sh, o masina de tuns iarba e mai fiabila :lol:

Edited by jeezy
  • Upvote 1
Posted

oricum, lui MAS cred ca-i place sa-l injur de fapt.

Si ma pis din erectie matinala pe toti habarnistii aia sugaci, am avut M6-le vreo 5 ani, am rupt fara-n ea barbaric si nu am avut nici cea mai mica problema, de fapt, dintre toate masinile pe care le-am avut, a fost, culmea, cea mai fiabila. Ah pardon, am schimbat diferentialul, pe garantie, ca era inca in garantie cand am cumparat-o. 

Astia care comenteaza ca bmw is de cacat, sunt genul de coarde rupte-n cur, care isi cumpara kilipiruri la a 5-a mana, tripla dauna, gropi de bani, pret bun boss, discuri si placute noi, adus pe roti.

twatwaffle bitchass shitpouch! 

• Upvote 1
Posted (edited)

Aocho e viata si viata e aocho.

Primul se plange ca a facut o pana si a schimbat o garnitura, al doilea da in toate M-urile. Pai daca nu ai bani de intretinut M sh, o masina de tuns iarba e mai fiabila :lol:

Ala cu pana e super retardat.

Poti sa ai si Veyron. Crezi ca dupa nu mai faci pana? Un oligofren. 

Si se mira atata de costuri. Iei masina care a fost 100k noua si te miri ca e scumpa la intretinere.

Edited by Bogdan
Posted (edited)

Pe langa ca cine isi ia M sa mearga la consum? Cumva e “normal” sa ceara piese mai repede fata de un diesel alergat 400k km cu consum 5%

Edited by jeezy
Posted (edited)

Lol jeexy, ai dreptate. Si tu esti de dat in gura cateodata.

Te-ai trezit cu cafa varsata in patut?

Era o gluma, dar cum tu discriminezi, plm, e ok, atata poti. Te aprinzi si la chestii care nu ti-s adresate.

Edited by jeezy
Posted (edited)

ce e drept, si eu prefer RS6 in locul unui M5, daca e sa le comparam in generatia aia

RS6 ala e alta mancare de peste... drim car

m-a dat Pole cu M6-le. plm...eram mai ud ca o chizda virgina frecata de 10 golani. misto tare masina. Mie doar imi place sa-l sacai pe Pole :D

PeSe Pole: multa multa multa mue E60 M5. cutie de pantofi cu roti atasate. logan evoluat: frigider cu viteza

Edited by MAS