Jump to content

Petrolhead: Topicul pasionatului de automobil/motociclism/barci cu motor/autocamioane

Recommended Posts

Posted

@MAS

o ..., e39 m5 are 8:28 pe Nurburgring, M5 E60 are 8:12 si M6 8:07

M5/M6 mai rapid pe circuit, case closed, sugi ....

Posted (edited)

@MAS

o ..., e39 m5 are 8:28 pe Nurburgring, M5 E60 are 8:12 si M6 8:07

M5/M6 mai rapid pe circuit, case closed, sugi ....

E60 cu electronica pe off total vs e39 eventual cu ceva remap sa aiba macar 440cp (dar nu neaparat) si atunci vedem ce si cum. Cred ca pregatesti chiar si vaselina si pilesti singur dintii de zici ca-i ai in cur Edited by MAS
Posted

Pol turet :lol:

Mah puțică, arata-mi tu unde am spus eu ca tehnologia e proasta? Am zis ca s-au bazat strict pe tehnologie si nu au mai proiectat masinile la acelasi nivel cu alea dinainte. Fara dsc etc total astea noi au aproximativ stabilitatea unui logan

Posted

bati campii, mare cacat de tehnologie ce are e60 in plus fata de e39. aia cu stabilitate de logan ma fac ca nu o vad.

bitch.

Posted (edited)

bati campii, mare cacat de tehnologie ce are e60 in plus fata de e39. aia cu stabilitate de logan ma fac ca nu o vad.

Pai asa trebuia sa zici cocoșhăl, de la inceput. Si atunci rezulta cum am spus mai sus: doar v10-le e de capul e60-ului. Nemti prosti: au facut aceeasi masina cu alta forma doar au pus motor mai mare.

bitch.

Hai, linisteste-te puișor. Gata, gata. Raul a trecut.

Edited by MAS
Posted

Sa ne lamureasca rares,de ce pe toate site urile de vanzari auto,masinile cu volan pe partea gresita sunt cu cel putin 20-30% mai ieftine,si daca chestia e reciproca,adica in uk sunt mai ieftine astea de pe continent

Posted

Fiindcă nu le folosești pe piața pt care au fost proiectate.

Mi se pare normal ca o mașină cu volan pe dreapta să fie mai ieftină ca echivalentul cu volan pe stanga, în situația în care o vinzi în țări unde se circulă pe partea dreapta a drumului.

Posted

fara legatura cu disctutia, ma rog, tangential oarecum, mi se pare o capcana sa circuli cu volan pe dreapta in romania, nu-i inteleg pe astia sincer.