Jump to content

Petrolhead: Topicul pasionatului de automobil/motociclism/barci cu motor/autocamioane

Recommended Posts

Posted

Hm...

Vad clar că luaseși de pe frână. Ori ai prins ceva sub roată și a pierdut aderența, ori ai împins prea tare de ghidon dintr-odata, ca să o așezi pe curbă. Cred ca varianta b.

Clar varianta b, cauzata de lipsa experientei a dus 90% la derapaj. M-au salvat viteza mica si cauciucurile bune.

Dupa pranz, pe Brasov - Buzau temperatura mai mare mi-a dat mult mai multa incredere, mai am doar 3-4mm nefolositi pe lateralele cauciucului spate.

E un sport periculos, dar iti ofera senzatii pe care eu nu le-am trait altundeva.

Posted

Cuplu. Repede

In ce treaptă? De ce ai face asta?

Daca is la 50kmh / 30mph într-a 2a și îi dau gaz da, se duce. Dar nu sare de sub mine. Probabil că e prea lungă și prea grea, nu știu. Sau poate suspensia are de-a face. Dar da, se duce.

Posted

Știi ce te-a salvat, de fapt? Faptul că nu ai fost încordat, respectiv că nu ai ținut strâns de ghidon, și motorul s-a stabilizat singur. Dacă erai încordat pe ghidon, te vărsai.

Posted

Inainte de toate se căca pe el. Ar fi ajutat cumva la alunecusul pe asfalt, ma gandesc

Știi ce te-a salvat, de fapt? Faptul că nu ai fost încordat, respectiv că nu ai ținut strâns de ghidon, și motorul s-a stabilizat singur. Dacă erai încordat pe ghidon, te vărsai.

Posted

Dincolo de orice teorii,l as invită pe Rareș la vară să vină cu mobra în țară,sa facem o tură.acolo vedem imediat ce si cum

Putem merge chiar la Galați,in drum ii luam si pe Verssatu si thesaw

Posted (edited)

@Sly

M-am gândit la venit în țară pe motor, dar nu știu când. Dacă nu, as putea închiria acolo, pe câteva zile.

Edited by RareÈ™