Jump to content

Petrolhead: Topicul pasionatului de automobil/motociclism/barci cu motor/autocamioane

Recommended Posts

Posted

pentru asta sa-mi bag ... de nu as face si io scoala, simt ca imi creste ... numa privind la poze... bine noroc ca probabil o sa coste cat un apartament cu 3 camere.

Posted

N-ai voie pe strada cu ea. Cum a zis verssatu. Ti-o vand, da o urci pe remorca si o dai jos pe circuit.

e h2 ul pentru strada. Balistica si aia. Tot supraalimentata.

Am postat clip acum 5 ani cu ele aici. Lol

Posted

bre, daca nu va ajunge h2-ul, care saluta din mers un zx14 (nu tocmai cea mai inceata motocicleta din istoria kawasaki), ce sa zic, go crazy. r-ul sa fie.

ps: sunt hand made. toate.

Posted (edited)

In afara de moartea, cine te prinde daca o scoti pe strada? 

Doar un GT-R "imbunatatit" sau un koenigsegg regera  :)

Edited by jeleu
Posted

Sper sa nu-mi iau niciodata motociclete d-astea supersport.

La cum merg cu masina, sigur mor. Dar nu asa oricum, ci cu imprastiere pe 150 metri.

știi cum ți se activează instinctul de conservare? Și cum te ajută experiența de la volan? Aproape intuiești traseele celorlalți si instantaneu iti ajustezi viteza.
Posted

știi cum ți se activează instinctul de conservare? Și cum te ajută experiența de la volan? Aproape intuiești traseele celorlalți si instantaneu iti ajustezi viteza.

Sunt sigur ca ai dreptate, insa momente de teribilism toti avem. Momente d-alea in care o incerci chiar daca stii ca n-ar trebui. E suficienta o secunda si esti pa. 

Posted

Sunt sigur ca ai dreptate, insa momente de teribilism toti avem. Momente d-alea in care o incerci chiar daca stii ca n-ar trebui. E suficienta o secunda si esti pa. 

Exact!

Depinde foarte mult de tipul de personalitate. Cand se umfla muschii prea tare pe tine si te crezi D-zeu se intampla ca mai devreme sau mai tarziu sa revii cu picioarele pe pamant intr-o maniera dureroasa.

Si va vorbesc din experienta. O data este prima data.

Pe de alta parte, sportivele sunt minunate, explozia din acceleratie, retrogradarea vitezelor, sunetul si altele sunt lucruri fantastice care te fac sa nu mai fii constient de unele riscuri si iti ofera trairi minunate, greu de simtit cu alte activitati.

• Upvote 1