Jump to content

Funny Stuff

Recommended Posts

Posted

Mi-a zis asa: "fiul meu, du-te si-l gaseste pe unu cu nume alegoric de fata si-l urmareste si-i strica si somnul cel tihnit noaptea si-i arata spurcaciunea caci mult pacatuit-a el la fața mea"

Posted

nu, e clar... e ceva cu orasul ala, in ploiesti se nasc cu ceva handicap, este deja evidenta treaba. E de la combinatul ala mai mult ca sigur.

• Upvote 2
Posted (edited)
#3528 scor: 3656 [ +- ] din 5500 voturi (4578+/922-) | postat: Sunday, 26 October 2008 - 12:25

adelutza9: smake
SmakE: da?
adelutza9: cf? 
SmakE: p`aci...ma plictisex
SmakE: u?
adelutza9: sunt fericita ...plec in italia...
SmakE: muisto
SmakE: misto *
adelutza9: nesimtitule
SmakE: scz... din greseala 
adelutza9: da da ... si marmota invelea ciocolata in staniol

adelutza9 has signed out. (10/26/2008 12:23 PM)

#2574 scor: 2968 [ +- ] din 7752 voturi (5359+/2393-) | postat: Wednesday, 16 April 2008 - 22:01

Cirozel: imi pusai dentocalmin la dinte si dupama pisai..si nu ma spalai pe mana ..si acum nu-mi mai simt pulla :|
DRAKO: =)))))))))))))))))))))))))))))))

#12760 scor: 2610 [ +- ] din 3323 voturi (2967+/356-) | postat: Thursday, 25 February 2010 - 23:26

Andy: ce-ai facut ma cu aia aseara? :D
Geo: n-a iesit nimic, ca cica sunt prea paros...
Andy: :))
Geo: dar nu e vina mea, asa sunt de cand ma stiu, cand m-am nascut, medicul i-a zis mamei: "felicitari, tocmai ati nascut un covor..."
Andy: thats sad... =))

#33 scor: 2236 [ +- ] din 3969 voturi (3103+/866-) | postat: Saturday, 28 April 2007 - 02:32

cristi_ro: cum alimentez laptop-ul? direct din priza.?
PAPU: da
PAPU: tai mufa de la transformator belesti firele si le bagi in priza
cristi_ro: pai aici zice de 12 volt
PAPU: e vrajala ma daca bagi direct la priza merge mai repede
cristi_ro: k
cristi_ro: asteapta
PAPU: baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa am glumit tampitule nu baga
PAPU: baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa am glumit tampitule nu baga
cristi_ro: BAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A IESIT FUM DIN EL CE MORTII MATII MIAI FACUT
cristi_ro: BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
cristi_ro: BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
cristi_ro: ba cretinule nu era al meu dobitocule ce mortii matii ma fac acum este negru tot
PAPU: ahhahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhahahahahahahahahhaha

#2889 scor: 2103 [ +- ] din 3547 voturi (2825+/722-) | postat: Friday, 20 June 2008 - 01:37

coae: ba 
YahooHelper: Hi coae, I am an automated robot and I'm here to help you get familar with Yahoo! Messenger. Type some text in the window below and click 'SEND' to talk to me. 
coae: ia ... 
YahooHelper: Great, now we're talking!

#3459 scor: 2052 [ +- ] din 3354 voturi (2703+/651-) | postat: Saturday, 18 October 2008 - 10:44

eu: pisi, sa ti-o dau la ochiu' maro=))
ea: ce prost esti,am ochii verzi si stii bine
eu: =)))))))

#1491 scor: 2004 [ +- ] din 5090 voturi (3547+/1543-) | postat: Monday, 26 November 2007 - 23:12

IeD3vilâ„¢: de fiecare data cand ma opreste politia ma simt ca in scufita rosie
IeD3vilâ„¢: de ce ai rotile asa mari ?
IeD3vilâ„¢: de ce ai cauciucurile asa late ?
IeD3vilâ„¢: de ce ai folie ?

#8592 scor: 4978 [ +- ] din 9178 voturi (7079+/2099-) | postat: Monday, 9 November 2009 - 23:19

gutza_tokio_hotel666: $@Llut la toztyy fratzyy mey (mas) 
gutza_tokio_hotel666: kre jukatzy un CS ??????? (mas2)
gutza_tokio_hotel666: 41.192.291.33 GO GO GO GO GO sERv3r de CS hay intratzy (mas3)
gutza_tokio_hotel666: BrB ,, veDetzy k yes putzinn sha Ynstal3z CS ddar intru la loc si Va anuntz knd intru (mas4)
gutza_tokio_hotel666: decy bafta (mas5)
gutza_tokio_hotel666: gata Fraztylor am iNTrat la loc vaM zys k va anuntz knd intru (mas6) 
gutza_tokio_hotel666: Nicolae Gutza - La inima mai ars .. .kre 0 ay ? (mas7)
gutza_tokio_hotel666: vnd skuter armanydet(contacteme(nu io):batista_batista370 pt detalyy (mas8)
gutza_tokio_hotel666: mancamiati avataru(mas 9)
gutza_tokio_hotel666: nu may trimitezty fratzylor mas$ury :|||| ..... (mas11) 
gutza_tokio_hotel666: vetzy k pt aya kre nu shtyzy idul meu este gutza_tokio_hotel666 si al doylea mai nou dar defapt il am demult ieste batista_batista370 (mas12)
gutza_tokio_hotel666: vedetzy k m duk pana la bukatarie sa beau nishte apik ma intorc repede (mas13)
KillTheMF .: mda
KillTheMF .: o sa iau o gramada plusuri cand o sa vada aia de pe bash asta

:lol:  :lol:  :lol:

#2426 scor: 3978 [ +- ] din 6546 voturi (5262+/1284-) | postat: Tuesday, 25 March 2008 - 22:34

Anca: msms
Cosmin: sa traiesti
Anca: esti o bomboana knd vrei
Cosmin: poti sa ma sugi cand vrei

Edited by claudiusnc
Posted (edited)

http://www.timesnewroman.ro/it-stiinta/noul-ceas-apple-detecteaza-daca-ai-un-telefon-cu-android-si-iti-trimite-un-sms-cu-saracule

Noul ceas Apple detectează dacă ai un telefon cu Android și îți trimite un SMS cu „Săracule!!!† :lol:

FuncÈ›ia se regăseÈ™te chiar È™i în cele mai ieftine ceasuri, cele de doar 350 de dolari, iar SMS-urile sunt plătite de proprietarul Apple Watch, pentru că-È™i permite. Pentru versiunile premium, cele de 10.000 de dolari, ceasul va suna un paj personal, care va umbla după posesor È™i va alunga săracii din jurul lui cu o prăjină de bambus. 

Dealtfel, dispozitivul este burdușit cu aplicații inteligente. Este aplicația iMetrou, care îți spune cu 5 secunde înaintea săracilor „atenție se închid ușile†și aplicația iFacebook, care se ceartă pentru tine cu săracii pe internet, fără ca să fie nevoie să ieși din piscină.

Edited by claudiusnc
  • Upvote 1
Posted (edited)