Jump to content

Funny Stuff

Recommended Posts

Posted (edited)

ce e imbecilitatea asta?

Penticostali...

How to dance to dubstep - Pentecostal edition:

Edited by MAS
Posted
Val de infarcturi! Kövesi È™i-a sunat foÈ™tii colegi de facultate, să-i întrebe cu ce se mai ocupă

Zi grea pentru SMURD! Șefa DNA, CodruÈ›a Kovesi, a început să-È™i sune colegii de facultate, ca să facă lista pentru întâlnirea de 10 ani de la absolvirea facultății. Din păcate, în momentul în care auzeau â€È˜i ia zi, ce mai învârÈ›i?â€, bieÈ›ii oameni făceau infarct.

â€Am răspuns eu, soÈ›ul meu era într-o întâlnire cu cineva. I-am spus că îl caută cineva de la DNA È™i în momentul acela s-a albit, a făcut pe el È™i a căzut, cu convulsiiâ€, spune soÈ›ia unuia din foÈ™tii colegi sunaÈ›i de CodruÈ›a. Acesta se află internat la boli nervoase, după ce s-a dovedit că infarctul nu era provocat de o boală de inimă, ci de frică.

CodruÈ›a spune că până la urmă, ca să nu mai fie atâtea infarcturi, a decis să nu mai sune, ci să le dea un SMS: â€Vino la DNA să discutăm cum facemâ€. Potrivit È™efei DNA, s-au prezentat 10 persoane, È™i când CodruÈ›a i-a întrebat ce mai È™tiu de ceilalÈ›i colegi, aceÈ™tia au început să-i toarne.

http://www.timesnewroman.ro/monden/val-de-infarcturi-kovesi-si-a-sunat-fostii-colegi-de-facultate-sa-i-intrebe-cu-ce-se-mai-ocupa

Posted

:lol:

....avem ÅŸi lopeÅ£i cărate în parbriz fără ca agentul respectiv să se uite pe cine poate lovi în spate, ÅŸi un grup întreg de poliÅ£iÅŸti care are nevoie de minute bune pentru a-l extrage din maÅŸină pe infractor. Nu ne putem abÅ£ine să ne întrebăm cât de repede se termina asta în America... 

http://www.promotor.ro/masini-noi/accidente/politia-coreeana-in-actiune-cascadorii-rasului.-video-14022172

Posted

Din moment ce toata lumea isi baga prohabu p-aci cum apuca, mi se pare deopotriva stupida si comica editarea aia, dar cat timp esti si tu fericit, toata lumea petrece :)