Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bachelita este cea mai putin rezistenta dpdv mecanic, dar este cea care se toarna foarte usor in forme. Din textolit sau sticlotextolit nu se pot face decat placi sau blocuri.

Posted

Pistoale, ciocane, statii de lipit de toate natiile si formele am. Ma rog, taica-miu a facut electronica dar va dau la reducere daca sunteti nostalgici. :)  Ma refer la vechiturile de pe acasa, ca ce am vazut ca au baietii de la service de la el de la firma cred ca, costa si mii, chiar zeci. Ma refer la statii.

Posted

Pistoale, ciocane, statii de lipit de toate natiile si formele am. Ma rog, taica-miu a facut electronica dar va dau la reducere daca sunteti nostalgici. :)  Ma refer la vechiturile de pe acasa, ca ce am vazut ca au baietii de la service de la el de la firma cred ca, costa si mii, chiar zeci. Ma refer la statii.

Fa un inventar cu preturi la stațiile alea ca mi ai starnit interesul :))

Aveam eu o pompa de cositor, nu stiu pe unde a ratacit

Posted

Trusa tubulare 1/2 3/8 1/4, Inelare, Fixe, Dinamometrice, Prese rulmenti, Cheie bielete homemade, patenti, clesti, ciocane (125g, 500g, 2kg si cacuciu), prese arcuri, aparat de masura, ciocan de lipit, flex, mini menghina etc.

• 6 months later...
Posted (edited)

more tools added

Pozele 4si 5 sint pt aruncat

Am primit cateva cutii cu scule de la amicul meu ce are servis in De, asta isi schimba toate sculele acum.

Am seturi de surubelnite de la Wera, Berner, Reca, Irazolla si Forum (de astia n-am auzit pana acum dar sint de f bina calitate) si cateva surubelnite razlete Heyco, Facom si Bahco.

Cel mai bucuros sint de clicheti, am primit 2 clicheti mici Hazet, 2 Berner, un Facom si un SK

post-30-0-01256700-1399905450_thumb.jpg

post-30-0-08899700-1399905454_thumb.jpg

post-30-0-73159400-1399905457_thumb.jpg

post-30-0-12051600-1399905462_thumb.jpg

post-30-0-78574200-1399905466_thumb.jpg

post-30-0-44057000-1399905471_thumb.jpg

Edited by Calin
Posted

si eu mi-am imbogatit trusa de scule cu inca o rola de banda adeziva. fiu al dreq daca nu repari orice cu ea.... cred ca am 30 de role, pot sa imi construiesc casa.

vorba 'ceea:

1378219_688884667812519_387669850_n.jpg

Posted

Da am dezvoltat o obsesie noua cu banda asta... cum merg pe undeva gen brico, hornbach etc, ma atarn si de 2, 3 role din astea si s-au adunat. Probabil sunt praf in creier :))))

Posted

Banda adeziva e buna. Face parte din duo de baza :) :

Daca se misca, leaga-l cu banda adeziva.

Daca nu se misca, da-i cu WD40.

Cu banda adeziva si WD40 poti repara orice :)

• Upvote 1
Posted

Pai Paul, ai uitat ca mesterul ala erudit din Constanta, la care m-ai insotit, mi-a reparat janta sparta, fix cu banda adeziva ? :))))))) a tinut lucrarea pana in Vama si apoi pana in Bucuresti. Vai de plm cum arata, ma mir ca n-am murit.

In afara de asta, anul trecut mi s-a spart furtunul turbo, ala mare de intra in EGR. Pai pana mi-am cumparat alt furtun, am rezolvat spartura cu... banda adeziva din asta, ca suiera pe acolo si nu mai tragea.. ce era sa fac ?

Posted

Banda adeziva e buna. Face parte din duo de baza :) :

Daca se misca, leaga-l cu banda adeziva.

Daca nu se misca, da-i cu WD40.

Cu banda adeziva si WD40 poti repara orice :)

E un trio chiar.

Banda, adeziva, WD-40 si un ciocan.

Daca nu o poti repara cu un ciocan, clar ai o problema electrica.