Jump to content

Filme, Seriale si Emisiuni TV

Recommended Posts

Posted

n-aveti pentru ce. tip eu cand apare ala in format hasde.

The Strain.

Am vazut ultimul episod azi-dimineata. Eram oarecum sigur ca se va ajunge aici, doar ca e cu nazisti de data asta :)

Pe scurt: sange, vampiri, killareala, taiat capete. Adica fix Penny Dreadfull, despre care ziceam ca-i infantil.

De pierdut vremea si fara sa aveti pretentii, merge oarecum. Sa stiti ca nu-i mai tampit decat The Leftovers.

E un rahat, da, dar nu-i ambalat chiar rau. Ma mai uit, mama ma-sii, is inca la gradinita.

ps.

am terminat Rome, ala de pe vremea cand nu-si incepuse bunica-mea viata sexuala. Mi-a placut.

Si as dori sa ma uit la Ray Donovan, de care scria Similea. Il cautam acusica.

Posted

ai sa-mi bag pla....    cre' ca ultimul film pe care l-am vazut (revazut de fapt), a fost dead poets society... :(

Posted

din cate stiu avea prb cu alcool droguri and shit, a fost si la detox, insa oricum, mie mi-a placut tare mult... omul bicentenar, good will hunting, jumanji, pacat.

Posted

Clarice

Bai

Mi-e asa, un dor din ala visceral si amar

Sa revad Razboiu' Stelelor :D, pe alea vechi

Si sa mananc ceva ca in copilarie, in timpul asta

Vine toamna

Posted

Sigur, e un gunoi, dar mersi! L-am tras acum si o sa se uite concubina. Eu nu ma voi uita. Il astepta de mult.

n-ai pentru ce.

Las-o sa se uite, tu oricum n-ai rezista nervos.

Xmen il ochisem si eu, sper sa fie bunisor. Nu de alta, da' in afara de o plimbare (in desfasurare acum), vreun suc si taclale pe undeva vreo ora, n-am ce face azi. De baut n-am chef, m-a deprimat total ploaia asta.

Si faptul ca maine-i luni.

Sa vedem, bre. Sa vedem.

Posted

Clarice

Bai

Mi-e asa, un dor din ala visceral si amar

Sa revad Razboiu' Stelelor :D, pe alea vechi

Si sa mananc ceva ca in copilarie, in timpul asta

Vine toamna

Ce te opreste?