Jump to content

Filme, Seriale si Emisiuni TV

Recommended Posts

Posted

mie mi-a placut de nenea Arnold asta intotdeauna.

chiar si acuma, cand e batraior. indiferent de film

Pole plus Jack Sparow, carenumaiimbatranesteniciodata

Posted

toata lumea imbatraneste,chestia i ca noi am ramas cu imaginea din filmele lor de glorie,mai ales ca basinosii astia de la televiziunile noastre le reiau de 3 ori pe an

cum plm sa bagi vineri sau sambata seara la ora de audienta maxima filme gen hard to kill 4 sau lethal weapon din 86

ma rog,in contrast sunt si actori care imbatranesc frumos ,cel mai bun exemplu care mi vine acum e clint eastwood

Posted

Ai dreptate. Insa Clint Eastwood nici nu cred ca a incercat sa-si ascunda varsta. A imbatranit natural. 
Astia acum baga o gramada de chestii ca sa-si ascunda varsta reala.

Ma rog, Arnold nu cred ca face asta. Mie imi place mult de el. Pe langa faptul ca e un actor mare, e cel care a adus culturismul in atentia maselor. Nu e cel mai bun culturist din istorie, insa e cel mai cunoscut si cu cea mai mare notorietate. E cel care a scos sportul asta din umbra.

Posted

ah, stai ca mi-am amintit de nesuferitul vietii, bai nene, deci nu-l halesc pe asta nici cu o basculanta de lamaie:

STEVEN SEGALL ! omg, antipatic sub infinite aspecte, varza actor, infatuat maxim si degeaba.

mi-a placut Eeastwood in Grand Torino

Posted

Steven Seagal pare sa aiba un profil de sex offender. Arata de parca ar citeste orice. Copii, babe, baieti de 14 ani.

A avut cateva filme misto cand eram pusti, insa cam tot ce a facut mai recent e groaznic.

Posted

pai joaca numai in mizerii din alea categoria B, straight to DVD in cel mai bun caz. si mai are si fumuri in cap, nu a vrut sa apara in expandables asta 3, pe motiv ca nu is aia de nasul lui, ceva de genul asta.

lol, sa-l pis in freza, mai jos decat in ce joaca acum nu exista decat alea Sharkozaurus vs Robozilla...

Posted

lol

arnold,bruce willis,stallone sau chuck norris nu s de nasu lui?nu mai vorbesc de statham

pai astia sunt greii filmelor de actiune all time,un soi de hall of fame

seagal a jucat in filme cel mult de mana a doua.penibil

Posted

Seagal prefera sa nu apara in seria Expandables, insa filmeaza ca terminatu` filme de tot kktul, in Romania.

Cred ca i-au dat jet aia de la Hollywood la acces de decoruri  :lol:

Posted

pe scurt, da. e bun. sau bun fata de ce am vazut in ultima vreme.

pot fi si subiectiv, pe motiv ca mi-a placut serialul. oricum nu-si au rost unul fara altul.

daca vrei, uita-te linistit la amandoua. cred c-o sa-ti placa

ifics, trebuie sa vezi neaparat Fargo-filmul. O sa intelegi de ce.

acum nu-mi pare rau ca am inceput cu serialul :)

cand am vazut filmul s-a legat ceva. nu e povestea iesita din comun da' macar faci o legatura intre cele doua, cat de mica.

oricum daca nu-mi ziceai cred ca-l mai amanam :)

Posted

Seagal are casa lui proprie se productie, si-si face sf filmele, altfel nu l-ar lua nici dracu'. Am un prieten ce-i face machiajele alea in filme, cand le toarna la noi.

Posted

Am vazut ieri jumatate din Need for Speed. L-as pune pe acelasi nivel cu Rambo si Robocop. Stii, din primele secvente, cine castiga fata, cine moare si cine rateaza a 3-a.