Jump to content

Filme, Seriale si Emisiuni TV

Recommended Posts

Posted

Inglorious nu s-a vrut vreun film istoric, ci un fiction, desi sunt convins ca au existat extremisti de genul ala in acea perioada.

Sa vezi Jesse James :)

Posted

Stiu ca nu s-a vrut asa ceva, dar deja m-am saturat de nazisti ironizati si demonizati.

Daca erau asa fraieri nu se chinuiau atatea state sa-i invinga si n-ar fi durat atat de multi ani.

O sa-l trag. Mersi! :)

Posted

Stiu ca nu s-a vrut asa ceva, dar deja m-am saturat de nazisti ironizati si demonizati.

Lol, da' cum ai vrea sa fie facuti nazistii, daca nu demonizati? Sanctificati cumva?

Posted

Cred ca ce-a vrut Ciupa sa zica e ca istoria e scrisa de invingatori, iar imaginea nazistilor in filmele americane nu e tocmai echilibrata.

Posted (edited)

Lol, da' cum ai vrea sa fie facuti nazistii, daca nu demonizati? Sanctificati cumva?

Nicidecum. Insa ar trebui tinut la adevarul istoric. Erau nenorociti intr-adevar, dar foarte avansati tehnic.

Edited by Bogdan
Posted

Eu raman la parerea ca nu au fost mai nenorociti decat rusii. Nici pe departe. Nici macar la fel de "eficienti". Dar asta-i alta discutie.

Posted

Pai evident ca nu e tocmai echilibrata in filmul ALA. dar ala e un film de tarantino, wtf? Asta zice totul, sau cel putim asa credeam.

Posted

pai da frate, nu are treaba cu istoria. lol, tarantino si filme istorice. e fiction, satira, nush cum sa-l numesc. poveste din aia mega exagerata cum face tarantino.

ia sa vedem ce-i cu Exit ala de zice Verssatu.

Posted

Nu blue, nu e echilibrata in nici un film american pe care l-am vazut eu pana acum. Tarantino n-are nici o treaba cu filmele istorice, si asta-i adevarat.

Posted

Bine ca nu ziceti de men in tights al lui Mel Brooks ca nu e in concordanta cu istoria, looool.

Posted

Pana sa vad filmele alea nici n-auzisem de  Christoph Waltz dar am ajuns la concluzia ca da p-afara de talent tipul. Parca joaca foarte bine. Adica m-as fi asteptat la ceva misto de la un Samuel Jackson dar de la unu de care nu prea auzisem nici vorba. 

Posted

a jucat si in niste filme de tot cactatul frate. gen Snakes on Plane, nu imi mai amintesc acum. Iar in star wars, de-a dreptul penibil, plm, motherfucking Jackson as a motherfucking JEDI ??? lol, mars ma.

ma rog, eu nu prea il halesc.

Un film fain cu el a fost insa ceva in care el se razbuna pe unul, pe un motiv toata aiurea, ceva film pe stilul Falling Down cu Michael Douglas. Nu imi amintesc acum, cu el si Ben Afleck parca...

mi-am amintit: Changing Lanes

http://en.wikipedia.org/wiki/Changing_Lanes

oricum, mie mie se pare stereotip, nu e un actor versatil, aceleasi replici si aceeasi atitudine in toate filmele.