Jump to content

Filme, Seriale si Emisiuni TV

Recommended Posts

Posted

Hehehe.

App. Eu ma bag la 2 guns si daca mai rezist, la escape plan. Asta din urma e calitate mai naspa dar nu mai am răbdare

plm, escape plan este CAM, se vede oribil.

@max, unde ai gasit Stalingrad pe net ? eu gasesc numai ceva din 1993

Posted

nu l am gasit decat pe torrent, da mi bag pl ca e CAM si fara traducere de nici o culoare.

am vazut, tot CAM da macar in engleza, Captain Phillips, cu pirati somalezi, misto filmul.

Posted

L-am vazut de nu stiu cate ori cand rula pe Digi film. Mi-a placut la maxim, mai ales ca in anii aia de dupa revolutie toata lumea se uita la formula 1, era nebunie duminica. 

Posted

Filmul Senna a fost senzational, am avut pielea gaina tot filmul, impresionant.

Eu l-am vazut seara si nu am mai putut dormi toata noaptea.

Bine, eu am fost si o sa raman un fan dement al lui.

Posted

da, cum zice si WLF, noi l-am si prins cand concura, la naiba, am vazut live cursa in care a murit, deci altfel am simtit noi filmul fata de putoii astia generatia fratelli.

plus ca formula unu era virus la momentul respectiv, eram fan maxim.

Posted

Exact, am vazut live cursa in care a murit. N-aveai voie sa ratezi cursa de F1 ca dupa aia nu aveai ce sa discuti la scoala, erai exclus din grup. :)

Posted

Pai da, duminica era sarbatoare ca era F1 la tv iar ziua in care a murit nu o sa o uit niciodata. Stiu exact unde eram, pe ce scaun stateam, ce televizor era etc.

Posted

Pai da ma dar nu s-a stiut imediat ca a murit. Cursa a continuat si mi se pare ca pana la final astia ai nostri n-au zis nimic, am aflat dupa aia la stiri.