Jump to content

Filme, Seriale si Emisiuni TV

Recommended Posts

Posted

ce ma enerveaza pauzele astea lungi la seriale, intre sezoane, acum de exemplu am creierii varza, nu mai stiu nimic din ce s-a intamplat in s01, il incurc cu narcos, m-a bagat in ceata si dan cu sezonul 3, nu mai stiam ce am vazut, ce trebuie sa apara si ce vreau.  :wacko:

Posted

Ia invatati ma si pe mine de astea.

Cand ai colegi de cacat, work from home e ce trebe, macar o zi pe luna :lol:

La Jeezy merge pentru ca si aia vor o zi libera de Jeezy.

Si eu o zi libera necontorizata de pe CO de ei :D

Posted

jeezy, niste subtitrari ai gasit pt el chapo, in engleza eventual, nu suport sub in romana, sunt agramate si gresite, facute cu google translate, bag ...? 90% e in spanioalã din aia.

Posted (edited)

Are subtitrari incluse in video, in engleza. Sunt cateva scene in engleza care-s traduse in spaniola (mindfuck, right? :D ).

Folosesc BSPlayer free.

Edited by jeezy
Posted

n are ma, ce plm... eu am VLC si nu pot folosi bsplayer ca nu e pt mabcook. mai verific

baga-mi-as ... in el de macbook, in loc sa-mi faca viata mai usoara stau doua zile sa sap pe net, sa ma documentez in inginerie electronica si it, ca sa inteleg si sa rezolv de ce ... mea nu merge ceva asa cum trebuia sa mearga in mortii lui de la bun inceput, ca nu mi-am luat calculator de la ikea sa stau sa il asamblez eu sa-l fac sa mearga. sictir
  • Upvote 1
Posted (edited)

Cand imi crapa jegu’ de asus(ca departe nu e), imi iau seria business de la Dell, Latitude 6xxx sau 7xxx. Sunt refurbished pe cel.ro cu garantie 2-3 ani si licenta win10. Preturi intre 1800-2700 de lei cu ssd si 8gb ram.

Cac pe ele low quality shit. Bani de macbook n-am, oricum m-ar incurca. Pe multimedia windows inca e rege.

Edited by jeezy