Jump to content

Filme, Seriale si Emisiuni TV

Recommended Posts

Posted

lol, am mai vazut acum un episod, deci Norman cred ca pana la urma, lichideaza toata populatia din orasul ala :D "accidental" asea.

auzi, dar am pierdut eu ceva, sau nu au explicat pana acum (sezonul 2, episodul 6) cine si cum a o omorat-o pe profesoara aia ? dubioasa aia de voia sa-l futa pe norman.

apropos, MAS tre sa se uite si el, sigur se indragosteste de norman bates.

Posted (edited)

lol, am mai vazut acum un episod, deci Norman cred ca pana la urma, lichideaza toata populatia din orasul ala  :D "accidental" asea.

auzi, dar am pierdut eu ceva, sau nu au explicat pana acum (sezonul 2, episodul 6) cine si cum a o omorat-o pe profesoara aia ? dubioasa aia de voia sa-l futa pe norman.

apropos, MAS tre sa se uite si el, sigur se indragosteste de norman bates.

O sa arate ca de fapt el a mierlit-o pentru ca vroia sa i-o suga, moment in care a preluat controlul personalitatea aia a lui maica-sa si i-a luat gatul jegoasei.

E o faza cand se imbraca intr-o rochie de-a lui maica-sa. Lui MAS sigur i-ar fi placut.

Edited by Bogdan
Posted

am incercat sa ma uit la TWD,  dupa 3-4 episoade m-au lasat nervii.. nu stiu ce atata valva.. 

Posted

bai sa-mi bag picioarele, traumatizant finalul de sezon din Bates, mortii ma-sii, plus ca s-a terminat fix ca ... episodul.

Posted

Nici nu vreau sa ma uit.

Ieri am vazut si eu basina aia de Civil War cu cheptăn hamerica. Infinit de idiot scenariul, scris parca de un oligofren.

A fost mai bun decat Batman vs Superman :D

Posted

Tin sa va anuntz emfatic ca e gata canapeaua dă filme. 4 metri, taticutule. Plus laterale rabatabile, plus extensii la toate 4 locurile, plus tetiere rabatabile. Iar burete ii pus 80%.

A. Si nu mai am niciun chef. Imi vine sa ma uit la calacator. Miue la filme

Posted

Tin sa va anuntz emfatic ca e gata canapeaua dă filme. 4 metri, taticutule. Plus laterale rabatabile, plus extensii la toate 4 locurile, plus tetiere rabatabile. Iar burete ii pus 80%.

A. Si nu mai am niciun chef. Imi vine sa ma uit la calacator. Miue la filme

Poze?

:-)