Jump to content

Filme, Seriale si Emisiuni TV

Recommended Posts

Posted

da si eu sunt fan Reedus, daca il omoara pe ala in serial, nici nu ma mai uit.

sper insa sa o lichideze cineva pe gospodina aia, Carol.

Posted

Io tot vreau sa văd țâța negresei de o freacă polițaiul. In rest, ....

daryl e favoritul meu de când s-a enervat ca i-au luat aia motocicleta.

Posted

A gasit concubina pe un forum din US ca cica ar fi fost impuscat doar in brat si ca nu o sa-l mierleasca pentru ca are prea multi fani. Sper sa fie asa. E cel mai simpatic din tot serialul.

Posted

A gasit concubina pe un forum din US ca cica ar fi fost impuscat doar in brat si ca nu o sa-l mierleasca pentru ca are prea multi fani. Sper sa fie asa. E cel mai simpatic din tot serialul.

Asta-i Chuck Norris, moare doar cand vrea el?!

Posted

ma uit la kkt-ul de the revenant  de 1h deja si filmul nu a inceput. 

cum plm a luat atatea oscaruri nu inteleg. 

Am luat o pauza sa nu adorm, tot sper ca poate incepe. 

Posted (edited)

asta e cred ca cel mai prost film care a luat oscar de cand ma stiu eu 

Edited by DOMI
Posted (edited)

cel mai bun sfat legat de filmu asta e sa nu il vedeti la cinema, ca nu o sa puteti derula. Sau macar mergeti cu o fata, ceva sa va puteti juca cu tatele ei in timpul filmului, in lungile pauze cu scene cu furnici, copaci, frunze etc... 

Edited by DOMI
Posted

tocmai am vazut pe 9gag ce au postat ieri astia de la TWD pe Twitter in timp ce imi descarc ultimul episod, deci sa-mi bag ..., nici nu-mi vine sa ma uit daca e ce banuiesc si il omoara pe Daryl.

edit: nu MAS, aia nu e o ... trasa-n sârma, GTFO!

aA1Zp2g_700b.jpg

Posted

misto episod, nu ma asteptam la finalul asta, insa ideea e ca nu s-a lamurit nimic de fapt si prima senzatie e ca iti vine sa smulgi televizorul din perete si sa-l arunci pe geam printre flegme.

intr-adevar, omoara pe unul dintre ei, insa nu arata pe cine, adica cel care isi ia omorul, si-l ia la persoana intai din punct de vedere al filmarii si nu stii despre cine este vorba.

in sfarsit apare si Negan, misto ales actorul.

Posted

pai da, dar in ... mea, ca sa iti dai seama cum s-a terminat de fapt episodul asta, tre sa astepti 7 luni, cand incepe sezonul nou, am crezut ca fac o criza la final.