Jump to content

Fotografie

Recommended Posts

Posted

plm, arata groaznic, o ruina, un fel de trib modernizat

14.jpg

adica asta:

13.jpg

e asta acum ? 

Dambovita_near_Ciurel_Bridge_in_Buchares

pe de alta parte, Paris cca 1780:

H%C3%B4tel+de+Ville+1856.jpg

si cca 1900

exposition_universelle.jpg

Posted

Cheiul Dambovitei era una dintre cele mai urate locuri din Bucuresti in perioada aia. 

Insa in Bucuresti existau multe cladiri superbe. Ma rog, denumirea aia de Micul Paris e un pic fortata.

Posted

da-o in plm, ca in poza aia cu dambovita, zici ca-i ceva sat de pescari, cuib de pirati pedofili.

oricum, observati ca improvizatia si kitch-ul, mizeria in general, sta la baza neamului nostru, e de ajuns sa privesti putin la gospodariile alea, unde domnseste haosul si jegul. vai curu' nostru, tot pielea pulii am fost si atunci, suntem si acum.

oricum, genul ala de gospodarii, din 1800, sunt copie indigo cu unele din 2014, este adevarat nu in bucuresti, insa cam prin toate satele.

dezastru din ala, cu gardul cazut, chestii alandala, lucrari neterminate de ani de zile, gunoaie, chestii din astea reprezentative.

Posted

asta e altceva. nu compara o provincie amarata de la capat de imperiu, buna doar de muls, cu o capitala de imperiu

mi-ar placea sa ma intorc in timp, sa dau o raita :)

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

da plm, toate cuplurile au preluat idea asta de fotografie cu tinutul de mana, prima data cand am vazut a fost interesat, acum deja ma seaca mise en scene-ul asta.

• Upvote 1
Posted

Aia din yemen. Lol

in texas nu ma mira trofeele. Aia simt ca-si pierd identitatea culturala daca nu omoara animale.

n-am nimic cu vanatoarea. As omori, dar doar daca n-as avea ce manca.