Jump to content

Telefoane, tablete si alte gadget-uri.

Recommended Posts

Posted

Nu ai vreo varianta de carcasa pe care s-o pui cand pleci cu motocicleta?

Ba da, ar fi alea otterbox, impermeabile. Buna idee.

navigatie moto atunci.

Crede-mă, am motiv foarte bun sa folosesc telefon pt navigație.

Și hărțile, sa se cace cefi pe ele.

Un tunel dat în folosință acum 2 ani și toată infrastructura de lângă el, tot nu apare pe GPS, după toate update-urile făcute.

Posted

Va rog, cu ele ma sterg. O data am folosit navigatia si aia n bucurești. Ma baga fix pe strazile interzise, dracu stie cum le nimerea asa.m am invartit mai mult de juma de ora aiurea

Posted

Inca nu au aparut hartile cu actualizare in timp real :)

De cand a aparut GPS nu mai ratacesc aiurea prin Bucuresti :). Inainte opream un taxi si-l puneam sa mearga inaintea mea.

Posted

plm, Google Maps is za shit in ale Gps-ului. Iti arata in timp real unde se lucreaza, unde e accident plus traficul, aglomeratii etc.

• Upvote 1
Posted (edited)

Esti norocos! In cea de-a doua poti baga fierbatorul de cafea.

În cea din față, de lângă comenzile pt radio, ar merge încărcătorul pt GPS / tel iar pe cea din spate as putea-o folosi dacă aș avea echipament încălzit, cum ar fi o geaca, de ex. Edited by Rareș
Posted

n-am auzit niciodata de xperia p, m-am uitat acum pe gsm arena, arata gunoieristic parerea mea si e vechi totusi, 2012 ?

Posted

La atingere pare finisat bine, nu stiu ce rezistenta in timp are chestia transparentă la frecuş...Nu prea am încotro, e ori nokia ori sony. Nu vrea altceva, nici macar nu le atinge, zici că e ceva satanic in restul.

Posted

e o nebunie asta... 17.000 de dolari, un CACAT de smartwatch. Li s-a urcat la cap in ... mea, 

pai astia sunt bani de Audemars Piguet cu diamante.