Jump to content

Telefoane, tablete si alte gadget-uri.

Recommended Posts

Posted

Apropo, e plin olx ul de telefoane "noi, fara accesorii, 0 minute, neactivate", înlocuite pe garanție, pare ca e deja o practica obișnuita. Sunt cazuri in care telefoanele au garanție Apple de 90 de zile si cazuri in care au 1 an garanție. Mi se pare un fel de scam, tii telefonul 11 luni, il schimbi pe garanție si il vinzi de nou.

Imi poate explica cineva cum kkt se dau pe banda rulantă telefoane noi si de ce au garanții diferite?

Posted

Apropo, e plin olx ul de telefoane "noi, fara accesorii, 0 minute, neactivate", înlocuite pe garanție, pare ca e deja o practica obișnuita. Sunt cazuri in care telefoanele au garanție Apple de 90 de zile si cazuri in care au 1 an garanție. Mi se pare un fel de scam, tii telefonul 11 luni, il schimbi pe garanție si il vinzi de nou.

Imi poate explica cineva cum kkt se dau pe banda rulantă telefoane noi si de ce au garanții diferite?

Romanii sunt forta pe fraude.

Posted

Orange sunt la fel de buni ca Telekom. Portarea nu a mers, 15 numere fara posibilitatea de a primi apeluri.

Ce pretentii poti sa ai sa mearga portarea bine, avand in vedere ca solutia de portare din Romania a fost realizata de UTI?

Posted

UTI, cacatii aia responsabili cu "semafoarele inteligente", care merg dupa cum stim cu totii. fac reclamatie in fiecare luni pentru semaforul din baneasa, unde se sta cu orele pt ca merge intre 3 si 5 secunde pe verde si 3-4 minute pe rosu.

Posted

Nu exista o solutie universala unica. Fiecare tara a adoptat propria varianta de portare.

In mare, exista o baza de date unica la nivel de tara, care face legatura intre un numar de telefon si un operator. Fiecare operator isi actualizeaza periodic aceasta baza de date, ca sa stie in ce directie trimite apelurile.

Posted

lol, acum am observat ca se reseteaza singur apple watch non stop si nu pot face nimic. A iesit din garantie btw.

I am not even mad, that’s amazing :)

Posted (edited)

merge bine, nasoleala e la unele linkuri spre olx, nu toate se deschid in aplicatie

si mai e o chestie, dai share + copy si nu copiaza linkul doar titlul anuntului

Edited by jeezy