Jump to content

Telefoane, tablete si alte gadget-uri.

Recommended Posts

Posted

Eu nu te dujmaneam ma, ne-am luat de la poza aia cu bradul de craciun in care se vedea TV-ul seria 6 Samsung, ti-am dat peste nas ca ai facut poza sa te lauzi cu tv-ul si te-ai atacat rau. Tu erai in perioada aia cand imi dadeai SMS-uri ca imi rupi genunchi, m-ai sunat de cateva ori, imi dadeai PM-uri lungi cu flegme din masea stricata, din astea.

E fix atunci cand am venit la tine acasa, cand e ziua ta de nastere, ca de ziua ta am venit special.

da ma, da acu' ne iubim.  :wub:

Posted

Simi tocmai m-a acuzat ca sunt singurul responsabil pentru distrugerea celuilalt forum... :( cica "am distrus forumul ala".

În unele cazuri mă văd obligat să fiu de acord cu simi, ceea ce nu-mi face o deosebită plăcere.

Ăsta nu e unul din acele cazuri.

Posted

Bai zi drept, ai fwutut o pe aia lui mistretxu?

n-am avut ma nicio treaba cu aia, nici acum n-am inteles de unde i s-a aratat mistretului ca i-am vazut femeia. paranoic si nebun

Posted

Lol, astea nu le citisei.

Pandarul says:

Pai ma prostule care esti tu papagal hexagonal, tocmai lui Florin Bancila ii faci multumiri pe blog, cand ala ti-a vazut-o cel putin in doua randuri pe Ana (doua doar din cate stiu eu sigur), una fiind la Sighisoara si alta data in Bucuresti cand a venit Ana la “sedinta foto” :)))))) de ce crezi ca ti-a facut blogul clona,

Vadim Tudor says:

Niste generali SIE mi-au spus ca numitul Florin Bancila continua sa fie unul dintre preferatii numitei Ana Zupcec deoarece acesta utilizeaza niste tehnici sexuale carora Ana Zupcec este complet vulnerabila. Dominari, palme date tare incat sa se stie din start cine-i seful, foot fetish, foot worship, uro si scato. Se pare ca aceasta fata cu origini modeste ii place sa fie tarata, stropita si umilita. Ceea ce numitul Romulus Mare n-a reusit niciodata sa faca.

n-am avut ma nicio treaba cu aia, nici acum n-am inteles de unde i s-a aratat mistretului ca i-am vazut femeia. paranoic si nebun

Posted

Pai voi abia acum ati citit toate alea?

Caline, pai noi le-am scris. Lol.

Blogul e real, doar ca a trebuit sa il clonam, ca mistretu l-a dat jos pe al lui, insa am apucat sa copiez textele si sa fac alt blog copie fidela. Iar comentariile tot noi le faceam, era fix dupa ce ne-a dat afara de pe forum.