Jump to content

Recommended Posts

Posted

lol, Dan e semi prepper.

eu sunt complet nepregatit, nu car nimic dupa mine, in afara de portofel. Sunt plictisitor :( Ma rog, am boxul ala in masina, atat.

Posted (edited)

Cam ce aveti prin buzunare sau in geanta / man purse /  bum bag etc. ?

Neaparat cu poze.

Esti sigur? :D

N am nimic, sa moara iliescu

fie esti pesedist, fie minti

Edited by MAS
Posted

asta e melee weapon-ul meu, nici eu nu l-am folosit inca, dar sper sa aiba candva sange de tigan pe el. A fost a lu' tata, lol :)

scuzati bataturile de taran, mi s-au rupt iar manusile la sala si mi-am bagat ..., o ard ghetto.

post-5-0-17419600-1526544444_thumb.jpg

Posted

Eu nu suport sa car ceva după mine. Si asa disper cu 2 telefoane. Nici chei, nici portofel. Cheia de la masina imi incape in buzunarul de bricheta de blugi.

Posted

asta e melee weapon-ul meu, nici eu nu l-am folosit inca, dar sper sa aiba candva sange de tigan pe el. A fost a lu' tata, lol :)

scuzati bataturile de taran, mi s-au rupt iar manusile la sala si mi-am bagat ..., o ard ghetto.

Pole este un fel de mobster

Eu n-am nevoie de atatea accesorii. Eu SUNT o arma! :D

Posted

Pentru ca fie a folosit ceva improvizat din rozeta de robinet, fie a avut box bun, dar nu l-a fixat bine in podul palmei

Posted (edited)

Pentru ca fie a folosit ceva improvizat din rozeta de robinet, fie a avut box bun, dar nu l-a fixat bine in podul palmei

Sa moara familia mea, MAS vorbeste de parca e un luptator de strada din Rusia sau din Irlanda.

Cu un box d-ala ii faci unuia nasul pe toata fata. Nu te baga doar la vatamare corporala ci si la slutire.

Ala al lui Pole arata ca da LCM direct.

In geanta mea, doar soacra-mea lipseste de acolo  :D

attachicon.gifIMG_6162.JPG

Misto postul.

Edited by Bogdan
Posted (edited)

N am nimic, sa moara iliescu

Plus la cefi.

Cheile de la casa si masina, un portcard in care tin si bani cash si separat de ele, talonul + buletinul, in geaca. Si telefonul, bineinteles.

Daca e o zi ploiasa, recurg la ghiozdan ca sa am si umbrela insa minimul absolut necesar, fara servetele sau mai stiu eu ce.

In geanta mea, doar soacra-mea lipseste de acolo  :D

attachicon.gifIMG_6162.JPG

Ai grija cu durexul ca MAS ii pe faza :lol:

Edited by jeezy