Simi ON Posted June 11, 2020 Report Posted June 11, 2020 Apropo de moto Nu stiu cum de nu e bucati Quote
Simi ON Posted June 11, 2020 Report Posted June 11, 2020 A zburat toata curtea si a rupt un gard de plasa zdravana, care a aruncat-o peste moto Quote
jeezy Posted June 11, 2020 Report Posted June 11, 2020 1 hour ago, Simi ON said: Apropo de moto Nu stiu cum de nu e bucati e strasnica...ca tine bine ca nu v-a prins in curte pe nici unul evenimentul demn de x-men Quote
Dan98 Posted June 11, 2020 Report Posted June 11, 2020 https://v.redd.it/j3fykk30mb451 Cam asa a fost si la tine @Simi ON? Quote
Simi ON Posted June 11, 2020 Report Posted June 11, 2020 Si asta era doar inceputul. VID_20200611_192936.3gp Quote
MAS Posted June 11, 2020 Report Posted June 11, 2020 5 hours ago, Scufi said: Mas o suge oriunde, oricand. Nu se uita la situatia materiala, la el e pura placere. Auzi bai carcalete: de cand cacat iti permiti dume d-astea cu mine? Mai da-te-n pula mea ca-ti fut si doua palme cand ne intalnim de te duci oracaind direct la ma-ta sub fuste ca sa te simti protejat 3 2 Quote
Calin Posted June 12, 2020 Report Posted June 12, 2020 Da. Ne certam, ne muim/pizduim dar nu parasim incinta. Ce dracu, vorba lui Ciupa, nu sintem domnisoare de pension. 1 Quote
jeezy Posted June 12, 2020 Report Posted June 12, 2020 s-o umflat orezu de la atata apa, trece imediat Quote
MAS Posted June 13, 2020 Report Posted June 13, 2020 On 6/12/2020 at 2:04 PM, Pole said: ce-i bre scandalul asta pe aici? Ei...tanarul Scufi testa niste limite de vreo saptamana incoace... Asa e cu lupii tineri: mai clantane un papuc, un colt de mobila...cand prind destu', isi iau papucu peste cur si la loc comanda Quote
MAS Posted June 13, 2020 Report Posted June 13, 2020 4 minutes ago, Simi ON said: Mas, Rares ce fel de lup este? Nu ma bag, boss! E supița voastra acolo si al treilea la masa e un pic in plus Quote
MAS Posted June 13, 2020 Report Posted June 13, 2020 Unde a fost bun, am recunoscut. Dar e cale lunga intre duma de pe topicul cu pochi si ce tot molfaia el de o saptamana incoace. Quote
Scufi Posted June 14, 2020 Report Posted June 14, 2020 lol ba mas, Nu devii golan doar daca ai clase cat are trenul. Hai si fa ce ai zis. Doar ca am impresia ca ma aleg cu o suspendare pentru agresiune la minoritati. Si nu poti avea doua Quote
Calin Posted June 14, 2020 Report Posted June 14, 2020 Eu de cate ori il vad pe Mas pe forum, de fiecare data imi aduc aminte de faza cu restaurantul. Scandalul cu platourile cu mancare, de la ceva intalnire bmwclub de acum vreo 10 ani, cred. 1 Quote
MAS Posted June 14, 2020 Report Posted June 14, 2020 29 minutes ago, Scufi said: lol ba mas, Nu devii golan doar daca ai clase cat are trenul. Hai si fa ce ai zis. Doar ca am impresia ca ma aleg cu o suspendare pentru agresiune la minoritati. Si nu poti avea doua Iar ai scos capul, viezure? 1 minute ago, Calin said: Eu de cate ori il vad pe Mas pe forum, de fiecare data imi aduc aminte de faza cu restaurantul. Scandalul cu platourile cu mancare, de la ceva intalnire bmwclub de acum vreo 10 ani, cred. In ce sens? Interesant e ca eu mare legatura nu am avut cu treaba aia: trecusem sa-i salut pe oameni lol Quote
Calin Posted June 14, 2020 Report Posted June 14, 2020 Pai tocmai, ai picat intr un loc/moment aiurea. Te au luat femeile alea ca ai luat ceva de pe un platou si cica n au pus si tu bani. Monique parca, asa i? Quote
Scufi Posted June 14, 2020 Report Posted June 14, 2020 (edited) Scot capul si-l si bag. Suficient cu offtopicul si golaneala tarzie a lui mas. ------ Am gasit o solutie buna de cadouri https://www.olx.ro/oferta/vand-hrana-vie-reptile-ID6ztFO.html Edited June 14, 2020 by Scufi Quote
MAS Posted June 14, 2020 Report Posted June 14, 2020 2 hours ago, Calin said: Pai tocmai, ai picat intr un loc/moment aiurea. Te au luat femeile alea ca ai luat ceva de pe un platou si cica n au pus si tu bani. Monique parca, asa i? Da. Eu am trecut sa-i salut 10minute si am baut o cola de la bar, iar ei au ramas pana dimineata si Monique aia voia sa particip cu cateva milioane la factura lor. Lol? 2 hours ago, Scufi said: Scot capul si-l si bag. Eu zic sa-l bagi la loc la cutie, ca nu se stie ce mai debitezi si iar te umpli de respect Quote
Bogdan Posted June 14, 2020 Author Report Posted June 14, 2020 Monique aia era o nasoala si toapa pe deasupra. S-a vazut fix masura saraciei la faza aia. Fraierilor le-a placut barosaneala, dar nu le-a placut sa plateasca nota. D-aia au si reactionat asa. 1 Quote
Recommended Posts