Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 9/18/2019 at 11:52 AM, jeezy said:

pune si tu linkurile ca lumea frere Jacques, e doar plain text

vaslui, te asteptai la altceva?

bine ai revenit :D 

asa se posteaza de pe telefon ...

Posted

Mai ales ca cere pretul pietei. Daca erau asa disperati, gaseau s-o vanda printre cunoscuti un pic mai ieftin foarte rapid.

Vrajeli d-alea sa sensibilizeze fraierii. In ultima vreme e plin de drame, de cersetorie d-asta online pentru gusteri.

Posted
3 hours ago, Cefi said:

Un coleg s a apucat  de macheta aro, plm stie, aia de prin chioșcuri.  2 ani jumate durează, va depăși 45 mil la final

Asa am facut si eu cu macheta de 1300. Am luat primele 4 numere. Eram entuziasmat, insa am inceput sa ma panichez pentru ca la fiecare numar nou erau tot mai putine piese. Atunci am inceput sa caut pe net si am vazut ca dureaza 2 ani si mia de euro. Le-am dat unui sofer de la livrari piese si am scapat. Cu 1000 euro iei Dacia sau Aro. Sau ambele.

• Upvote 2
Posted (edited)

Pitzipoancele nu le agati cu masina. Trebe ceva fler, daca te bazezi pe masina etc esti un nimeni, inseamna ca nici dracu nu te a bagat in seama. Un ghibitz, pampalau etc.

Aproape sa ma combin cu una din cj, cand mi am dus nepotii la faculta. Eu cu ditamai busul, carand muraturi si zacusca la etajul doi. Ea venea de la biserica.

Si pe gustul meu, o milfa la 45 ani +/- ceva ani. 

Edit. Probabil vaduva sau in proces de divort. Pai mai nene, faceam cu ea ceva de hamsterul imi dadea stele de aur. Dar mai bine nu, ca s insurat.

Edited by Calin