Jump to content

Noul KIP Mobil, E90 Back to basics :)

Recommended Posts

Posted

Nu e niciun mit al batranului. Pozele sunt facute in OMV la Lugoj dupa ce m am despartit de vanzator in cu totul alta parte a orasului. De ce spun asta? Ptr ca un tip de acolo de la OMV de la casa unde am platit m a intrebat daca am cumparat eu masina si la raspunsul ca da mi a replicat ca foarte bine am facut fiindca o stie de xand a adus o proprietarul din Germania si ca nu a mai vazut pe cineva sa ingrijeasca asa o masina. Am ramas si eu surprins. Nu avea de unde sa stie vanzatorul incotro o sa ma indrept eu, la ce peco o sa opresc sa alimentez etc ca sa zici ca a facut o regie cu baiatul de la OMV ul respectiv.

Stiu ca tie iti place carcota in principiu dar cateodata e bine sa vorbim si un pic mai serios.

Posted

Sa ai noroc de ea.mie personal nu mi place modelul asta,motorul nici atat.asta pare o masina foarte bine intretinuta

N am inteles de ce a fost schimbat turbo la o masina de anii aia

Sper sa n ai probleme cu ea si sa te poarte sanatos

Posted

E problema mega cunoscuta la varianta de 163 cp cu decedatul turbinei la un moment dat. Iar la manuale si a ambreiajului. Cat despre motor in sine, nu stiu cate experiente ai avut cu el dar e foarte versatil, elastic, resoftat mai ales dar nu neaparat si suficient se sportiv ca sa zic asa si pe langa toate astea si foarte economic.

Posted

Eu personal n am avut n47 si nici nu urmaresc sa am.am amici si cunoscuti care au avut,plus experienta unor prieteni mecanici

Probleme la distributie,probleme la inghititul clapetelor in admisie,nu stiu daca mai e cazul la tipul tau,iar chestia cu picatul turbinei nu mi se pare o treaba ok la un motor de 10 ani.

Asta spune mult la capitolul fiabilitate.ma rog,inca o data sper sa n ai probleme cu ea

Posted

Eu personal n am avut n47 si nici nu urmaresc sa am.am amici si cunoscuti care au avut,plus experienta unor prieteni mecanici

Probleme la distributie,probleme la inghititul clapetelor in admisie,nu stiu daca mai e cazul la tipul tau,iar chestia cu picatul turbinei nu mi se pare o treaba ok la un motor de 10 ani.

Asta spune mult la capitolul fiabilitate.ma rog,inca o data sper sa n ai probleme cu ea

Nu e N47 ci M47N2.

Posted

Nu schimb nicio grila iar in ceea ce priveste motorul, faci confuzii, Sly. Nu are nicio legatura cu distributia sau clapetele. E M47N2.

Weekend ul viitor ii fac tratament la piele cu leatherique si rejuvinator oil.

Posted

sa pui cum iese dupa tratamentul ala, sunt curios.

is aiurea grilele alea, serios, nu-s oem oricum, nu ma refer ca-s negre ci ca-s strambe asa, nush cum sa zic.

Posted

Sunt grile performance si sunt cat se poate de oem. Lasa ti ma in plm sa ma bucur de masina (cu prietenie).

• Upvote 1
Posted

bine ma du-te in plm, cu prietenie :D dar tot nu-mi plac grilele alea.

te pup :*

ia raspunde pe whatsapp

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.