Paul Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 Acum am vazut de la ce am scapat azi dimineata pe la ora 4:25...Noroc cu copacul, ca altfel imi facea praf masina. Abia se tinea pe picioare. Dupa ce s-a dat jos din masina a luat-o la fuga, ca sa nu vada si altii cat era beat/drogat. Quote
Bogdan Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 Pff. Cred ca as pupa copacul ala in locul tau. Mare noroc ai avut. Ti-o facea zdrente. Quote
MAS Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 Trai-ti-ar tie! Ce alieni, frate! Asta-i generatia noua? Quote
Paul Posted April 8, 2015 Author Report Posted April 8, 2015 Politia a venit foarte tarziu, si in filmari nu l-am mai vazut pe drogat. Nu ar fi de mirare sa fi declarat altcineva ca a fost la volan. Quote
Flappy Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 mie-mi place cum s-a dat jos din masina si a facut o evaluare obiectiva a situatiei. Quote
Laur Posted April 9, 2015 Report Posted April 9, 2015 (edited) Fmm de latrau pisat fara viitor, astia sunt facuti prin zoofilie uscami-as oole pe mormantul lor de bolnavi. Mergi pe strada si te trezesti ca te omoara un limbric expirat din asta. Eu l-as cauta si l-as bate fara mustrari de constiinta, preventiv doar. Nu mai pot de nervi. Edited April 9, 2015 by Laur 1 1 Quote
SLY Posted April 9, 2015 Report Posted April 9, 2015 foarte buna camera aia acolo si daca se intampla ceva,le poti da de urma rapid Quote
jeleu Posted April 9, 2015 Report Posted April 9, 2015 (edited) Nu ai mers cu inregistrarea la politie ? Ar fi pacat sa scape mucosu ala drogat fara nimic si apoi sa dea peste niste oameni. Vad ca ai mai avut evenimente acolo si zona aia e cam predispusa la accidente, furt, zgarieturi, etc. Nu ai un loc mai sigur unde sa-ti parchezi masina ? Edited April 9, 2015 by jeleu Quote
Pole Posted April 9, 2015 Report Posted April 9, 2015 ai de plm... bai ce bulan ai avut, desi locul ala d parcare poarta un blestem, numa cacaturi ai patiti acolo. ce masina era aia ? dobitocu ce plm a dat o tura ? vroia sa iti ia masina ta cred, la asta s-a uitat inauntru. lol, la minutul 2:44 apare unu in capot de dama ))))))))))) 1 Quote
Paul Posted April 9, 2015 Author Report Posted April 9, 2015 Ala in capot a auzit zgomotul si iesit sa vada ce a patit idiotul ala. Dar idiotul a luat-o la fuga. Quote
Pole Posted April 9, 2015 Report Posted April 9, 2015 dar tu nu ai auzit, sau nu stai acolo, era doar parcata la firma ? Quote
florin33 Posted April 9, 2015 Report Posted April 9, 2015 Ce nenorocit! Al dracu ca a reusit sa se mute pe bancheta si sa iasa pe usa din spate. Quote
Recommended Posts