Jump to content

De data asta m-a ratat la mustata.

Recommended Posts

Posted

Acum am vazut de la ce am scapat azi dimineata pe la ora 4:25...
Noroc cu copacul, ca altfel imi facea praf masina. Abia se tinea pe picioare. Dupa ce s-a dat jos din masina a luat-o la fuga, ca sa nu vada si altii cat era beat/drogat.

Posted

Politia a venit foarte tarziu, si in filmari nu l-am mai vazut pe drogat. Nu ar fi de mirare sa fi declarat altcineva ca a fost la volan.

Posted (edited)

Fmm de latrau pisat fara viitor, astia sunt facuti prin zoofilie uscami-as oole pe mormantul lor de bolnavi. Mergi pe strada si te trezesti ca te omoara un limbric expirat din asta.  Eu l-as cauta si l-as bate fara mustrari de constiinta, preventiv doar. Nu mai pot de nervi.

Edited by Laur
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

Nu ai mers cu inregistrarea la politie ? Ar fi pacat sa scape mucosu ala drogat fara nimic si apoi sa dea peste niste oameni.

Vad ca ai mai avut evenimente acolo si zona aia e cam predispusa la accidente, furt, zgarieturi, etc. Nu ai un loc mai sigur unde sa-ti parchezi masina ?

Edited by jeleu
Posted

ai de plm... bai ce bulan ai avut, desi locul ala d parcare poarta un blestem, numa cacaturi ai patiti acolo.

ce masina era aia ? 

dobitocu ce plm a dat o tura ? vroia sa iti ia masina ta cred, la asta s-a uitat inauntru.

lol, la minutul 2:44 apare unu in capot de dama :))))))))))))

• Upvote 1
Posted

Ala in capot a auzit zgomotul si iesit sa vada ce a patit idiotul ala. Dar idiotul a luat-o la fuga.