Jump to content

Recommended Posts

Posted

alea nu sunt avioane mari, sunt pistoale cu apa, pai un motor de boeing 777 e aproape la fel de mare in diametru ca si un airbus folosit de wizzair :D

Ce voiam (corect asa Cosmine? :) ) sa zic e ca nu am zburat cu avioane dinalea mici, de 10 persoane sau cat or avea. De astea am auzit ca te scutura pana iti pierzi mintile.

Posted

una din dorintele mele pe bucket list, este sa stau o data in cabina pilotilor la un zbor, dar probabil nu se va intampla niciodata, nici daca e tactu' pilot nu cred ca iti da voie in cabina in ziua de azi.

Am stat in primul rand la un zbor anul trecut si am vazut ca e cam inghesuit inauntru.

Eu sub 180-200 locuri nu mai zbor.Nu imi place cand se misca.

Alea mari cu 4 motoare sunt cele mai ok.Nu se simte aproape nimic.post-39-0-95837600-1427912920_thumb.jpgpost-39-0-52959300-1427912976_thumb.jpg

Posted

Primul meu zbor a fost cu Tarom, Cluj - München, cu escala de vreo ora la București.

La decolare din Cluj, motoarele turate probabil la maxim. Odată atinsa altitudinea de croazieră, turația motoarelor a fost redusa.

Mai sa fac pe mine, gen de ce plm se opresc motoarele?!

Posted

Am stat in primul rand la un zbor anul trecut si am vazut ca e cam inghesuit inauntru.

Eu sub 180-200 locuri nu mai zbor.Nu imi place cand se misca.

Alea mari cu 4 motoare sunt cele mai ok.Nu se simte aproape nimic.attachicon.gif20140714_074240.jpgattachicon.gif20140714_074202.jpg

cum plm de au stat aia cu usa de la cockpit deschisa, nu au voie. Era si in timpul zborului ?

Posted

cum plm de au stat aia cu usa de la cockpit deschisa, nu au voie. Era si in timpul zborului ?

In timpul zborului bloca un steward accesul pe culoar cu un carucior metalic cand mergeau pilotii la baie.Oricum se vedea bine inauntru dar erau relaxati toti ca era un zbor pe o insula.
Posted

De unde pot cumpara o bucatarie de avion?

Imi place la nebunie cum sunt indesate alea acolo si cu sistem de inchidere

urmareste si tu cand caseaza astia aeronave.

Posted

JetBlue scrie pe un dulap

LoooL

a enervat si acolo pe cineva, e incredibil baiatul asta :)

777 nu este avion mare

747-800 este. 

stai ma ca au scos astia de la Boeing, Dreamliner-ul ala 787, am auzit ca e smecher tare la interior, n-am zburat cu asa ceva, mi-a povestit cineva... cica are un business class de pici in cur.

Posted

in orice caz, atat va zic, sa ne fereasca Dzeu de momentul in care se vor putea repara avioanele companiilor low-cost din Romania, la ateliere gen Bimmer Service. Va dati seama cate scenarii catastrofale ar fi posibile ?

Posted

De unde pot cumpara o bucatarie de avion?

Imi place la nebunie cum sunt indesate alea acolo si cu sistem de inchidere

Asta-i nebun ca si mine

Si mie imi plac chestiile astea inventate pentru ceva sa le integrez pentru decorari inerioare

Maine termin trepiedul