Jump to content

Ce centrala isi va lua Similea?

Recommended Posts

Posted

Din ce stiu eu similea nu are nevasta, decat cel mult un concubinaj in devalmasie.. :) , poate ma insel totusi..

Posted (edited)

hai nu zau. Nevasta, gtfo. Pe de alta parte au fetili astea pe-aici masini de le zic sarumana cand le vad

muierillor din Romania le place SUV, nu stiu de unde si de ce, dar stiu ca aia de la Porsche fusesera socati ca in primul an  de la intrarea oficiala pe piata 80% din clientii de Cayenne erau muieri..

DEci daca similea cumpara vreun SUV, ne dam seama imediat a cui e de fapt.. :)

Edited by DOMI
Posted

acum a ajuns. este ...zici ca-i nou :)

ce nu inteleg io este prin ce l-a trimis, ca nu eram la birou si m-a sunat un nene care mi-a zis pe nume si l-a lasat la o colega, iar pe cutie nu scria nimic. fara sa ceara bani

HmmmXHmmm

o fi fost manole,lol

its a trap

Posted (edited)

Asta ori vrea sa te futa ori sa te bata.

+1 Laur! :D

Simileo, pazea! Eu zic sa-l chemi si pe Rareși!

Edited by MAS
Posted

lol

Salonul Regal

Are o suprafata de 600 mp cu o capacitate maxima de 400 de locuri.

Conceputa special pentru evenimente, sala dispune de un ring de dans incapator fara stalpi de sustinere

Posted (edited)

Lasa ca stiu eu un separeu. Select!

Simileo, ferea!

Ia aminte aici, e adeptul Perversei de pe Tg Ocna!

Legat de "Ecualaizer" ala, eram prin liceu, intr-o seara vad doi pustani (clasa a 5-a, a 6-a) cereau bani altuia mai mic. Intr-un final au inceput sa-l ia la palme. M-am apropiat de ei incurajand-ul pe cel mare. Apoi s-a aplecat sa se incheie sau sa ia ceva de jos si l-am trosnit cu bocancul in fata. A reusit sa se ridice si au fugit, au sarit un gard dincolo de care era o rapa. Pervers.

Edited by MAS
Posted

Lasa ca stiu eu un separeu. Select! Doar nu mergem la nunta!

daca au si vreo balta pe langa, sigur vine.. :)