Jump to content

Ce centrala isi va lua Similea?

Recommended Posts

Posted

Maine voiam sa achit diferența

Ia stai ca mâine trimit pe cineva la reorezentanta aici, cred ca am seria de sașiu pe factura

Șasiu, cac pe el de autocorect

Posted

bag-o p-aia cu vicii ascunse, vantura articolul ala doua mii si nu stiu cat si trage la pret, ce daca a fost lovita putin, mai rau decat focusul de belgia nu are cum si ala iese la ventuza.

Posted

Daca mașină aia vândută cu garanție si ca fara incident

A avut ... probleme...

Lucrurile nu se vor liniști dintr-o scădere de preț. Eu nu-s așa :)

Dar cred ca face mișto Manole

Posted

dar ce-i asa mare chestie daca o masina este putin lovita ? noi nu ne-am lovit masinile personale cateodata ? le-am reparat si aia e, asta inseamna ca nu trebuie sa le mai vindem sau cum ?

multi nu scriu, ca da prost sa spui "lovit bara fata + far, inlocuit far si revopsit bara", desi e normal sa mai pocnesti din cand in cand o masina, imposibil sa ai o masina 3 ani sa zicem si sa nu o atingni tu sau altcineva macar o data.

ma refer a bender fenders nu la cine stie ce rasturnari.

• Upvote 1
Posted

Pai nu zice nimeni ca are ceva daca a fost usor lovita. Doar ca astia de la tiriac auto cam dau tepe la sh. Si li s a cam dus buhu'.

Posted

Oricum, idiotul sunt eu. Poate m-am grăbit, poate m-am bazat prea mult pe noroc, nici nu aveam cum sa verific, m-am ocupat printre picături, din lista ce trebuia bifata

Poate glumește Manole, eu, cel puțin, așa cred

Posted

Cand am ajuns Tiriac plecase baiatu' . Maine daca vrei ma duc sa-l intreb de istoric la ei. Daca vrei ma interesez si de fostul proprietar. Masina n-am vazut-o anterior prin oras.

Cele prezentate mai sus sunt pe bune (mai putin cea cu accidentul).