Jump to content

Recommended Posts

Posted

misto.

deci dai vreo 60k pe una d-asta noua, sau cat o fi fost la vremea ei, si nu-ti arunca 4 tweetere de vreo 10 dolari bucata. Macar din mila sa fi facut-o.

Posted

Pai o dai la intors, Paul ? Ziceai ca doar high end si top high end au. Pe cand Pole are logic 7. Deci are sau nu ?

Posted

m-ati facut sa si citesc. unii o tin sus si tare ca sunt tweetere pe logic 7.

si mai zic si ca nu-s scumpe si se monteaza usor. asta ar fi planul B :)

Posted

bine, intre noi fie vorba, am gasit alt topic pe undeva.

titlul:

BMW E60/E61 Speaker Upgrade – Logic 7 Tweeter Retrofit D

I ordered the tweeters from BMW (OEM) and came to around £120 squid approx for the pair.

mda. sh.

ieftin, mult si bun, vorba unui stimat coleg.

ma, stimat sau stimabil? cum naiba-i bine, Rares?
Posted

Pai o dai la intors, Paul ? Ziceai ca doar high end si top high end au. Pe cand Pole are logic 7. Deci are sau nu ?

Zicea Pole ca are Logic 7, dar se pare ca nu prea exista denumirea de Logic 7 :). Doar stereo, Hi-Fi si Top Hi-Fi.

De aceea il intrebam de VIN.

Stereo are 6 difuzoare, Hi-Fi are 8 si Top H-Fi are 13 difuzoare si amplificator in portbagaj.

Posted

Fara suparare dar cautati putin pe net inainte sa dati verdicte asa categorice. Cum sa nu existe denumirea de Pro Logic 7 la BMW ?

Bine, la Similea sunt tweetere peste tot, nu conteaza nivelul de echipare.

Posted

BMW ul are un sunet de cacat fata de restul, intr-adevar. Dar nu ne place marca asta si nu o luam pentru sunet.

Posted

BMW ul are un sunet de cacat fata de restul, intr-adevar. Dar nu ne place marca asta si nu o luam pentru sunet.

Cum, similea exact pentru asta l-a luat.

Posted

Cam toate au. Dar vine cu un cacat mai bogat. 

Un cacat ramane un cacat.

Doar sistemele audio care vin ca optiune sunt aproape decente. DSP pe E39, HK pe E46, Top Hi Fi pe E60 etc.

Posted

Nu dau banii pana nu-l vede mister C, pe parol. Săptămână trecuta a fost la RAR, ca nu mai era cartea de identitate. Recte nici talon, rca si itp si nu av am cum sa vin in B cu ea

Din cate stiu vineri ar trebui sa ajung la otopeni, nu stiu ora insa. Si sper să-i iasă cartea pana atunci.

Kip, insa am o problema: tu cum o vezi?

Dai 8 mii acum si tragi de ea cat tine, apoi la cimitir. Ca are deja 10 ani.

Sau dai 15-20 pe una mai noua

De exemplu Volvo are 2.5 dizal de 200 cai