KIP 687 Report post Posted September 30, 2014 Pai eu nu trebuie sa schimb tot ce ai schimbat tu. Doar niste chestii de 310 lei. O sa mi le comande si mie ciupa. Rabdare. Share this post Link to post Share on other sites
Calin 747 Report post Posted September 30, 2014 Stiu ca nu se vad dar na..nu-i ce trebe. Stiu ca astea siliconate sint de buna calitate dar eu totusi puneam negre ca sint si din astea din silicon. Combinatiile astea de furtune colorate dau bine la japoneze 1 Share this post Link to post Share on other sites
KIP 687 Report post Posted September 30, 2014 Ei, na. Parca sa dea bine il interesa pe Pole. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted September 30, 2014 (edited) Ca pixu arata furtunele alea albastre acolo la motor. Cam ca si presurile alea din aluminiu ce le pun altii in interior.Nu se fac d-astea pe negru. Iar daca pui d-alea de retur de motorina la 10-20 lei / metru nu rezista in timp.Si oricum nu se vad. Doar ala de la EGR se vede foarte putin cu capota deschisa. Edited September 30, 2014 by Bogdan Share this post Link to post Share on other sites
Calin 747 Report post Posted September 30, 2014 Furtunele de retur motorina si cele de vacuum n-au treaba unele cu altele chit ca arata la fel. Nu rezista unele in locul celorlalte. Exista si negre siliconate, mi-am pus eu la passat. Share this post Link to post Share on other sites
mihaiMAN63 15 Report post Posted September 30, 2014 ca tot vorbim de furtunuri, dati-mi(calin, bogdan) niste site-uri de unde pot comanda furtunuri metalice pentru frane la fordul lui taica-miu. Un reper ceva, ca nu gasesc si caut de ceva vreme. Am cautat furtunuri la Goodridge, dar n-am gasit prea multe detalii. Orice detaliu este binevenit. Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted September 30, 2014 Nu-s mai bune alea din cupru? Share this post Link to post Share on other sites
Calin 747 Report post Posted September 30, 2014 Si cum drac mai vireaza atunci? Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted September 30, 2014 R...t nenea Calin. Am crezut ca intreaba de conducte. Dobitoc. Share this post Link to post Share on other sites
mihaiMAN63 15 Report post Posted September 30, 2014 pai au imbracaminte metalica...nu-s din teava. ete asa arata... Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted September 30, 2014 D-aiea ca de motociclete. Se gasesc pe eBay. Ai cont ca sa comanzi? Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted September 30, 2014 pai au imbracaminte metalica...nu-s din teava. ete asa arata... dada. s-a prins si prostu' pana la urma. alea care intra in conducte. Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted September 30, 2014 Furtunele de retur motorina si cele de vacuum n-au treaba unele cu altele chit ca arata la fel. Nu rezista unele in locul celorlalte. Exista si negre siliconate, mi-am pus eu la passat. 90% dintre masinile care ajung la mine si care au avut furtunurile de vacuum schimbate au furtunuri de retur. De ce? Pai daca te duci la un magazin de piese oarecare, ala e singurul tip de furtun pe care il au la un diametru atat de mic. Iar alea rezista cateva luni. O sa ma uit pe eBay sa vad daca gasesc asa ceva pe negru. Oricum eu le iau pentru ca sunt foarte rezistente. Am montat pe o masina acum 1 an si jumatate si clientul respectiv merge zilnic cu masina. I-am dat jos galeria pentru o alta interventie si erau intacte. Share this post Link to post Share on other sites
SLY 2045 Report post Posted September 30, 2014 pole,mai spala ma motorul ala zi i lu bogdan,ca are solutie buna 1 Share this post Link to post Share on other sites
KIP 687 Report post Posted September 30, 2014 Motorul ca motorul dar sa vezi ce are in interior. Zeci de cutii goale de la apple uri si conversi. Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted September 30, 2014 Nu vrea sa arunce nimic la gunoi? Si eu fac la fel. Da, fac ordine cand ies cu cineva. In rest, ca la porci in cotet. O spun fara nicio mandrie. Share this post Link to post Share on other sites
mihaiMAN63 15 Report post Posted September 30, 2014 (edited) D-aiea ca de motociclete. Se gasesc pe eBay. Ai cont ca sa comanzi? N-am cont pe ebay. Se comanda prin paypal sau trebuie sa faci vreo șpârlă? Edited September 30, 2014 by mihaiMAN63 Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted September 30, 2014 E ok paypal. Da, prin ala platesti. Cont iti faci repede. Sau tratezi cu Bogdan Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 933 Report post Posted September 30, 2014 piesele care le-ai dat jos cu cat le dai? poate e cineva interesat Share this post Link to post Share on other sites
Pole 3728 Report post Posted September 30, 2014 deci am chiar foarte curat in masina de obicei, nush ce troleaza KIP, insa motorul nu l-am spalat niciodata la nici o masina, nu vad rostul sincer. 1 Share this post Link to post Share on other sites
KIP 687 Report post Posted September 30, 2014 ifics a muscat o. Share this post Link to post Share on other sites
verssatu 1165 Report post Posted September 30, 2014 ciupa, cat ma costa un schimb de placute fata+spate cu senzori? merci Share this post Link to post Share on other sites
Bogdan 2023 Report post Posted September 30, 2014 Salut, Da-mi te rog prin pm ultimele 7 caractere din seria de caroserie. Sau ai piesele si vrei doar pentru manopera? N-am cont pe ebay. Se comanda prin paypal sau trebuie sa faci vreo șpârlă? Se comanda pe eBay si plata se face prin PayPal. Daca ai nevoie, ti le pot aduce eu. Doar sa-mi zici ce masina e, e ce motorizare si sa vedem ce gasim. Share this post Link to post Share on other sites
Flappy 1036 Report post Posted September 30, 2014 ifics a muscat o. am fost sincer masina mea cu care umblu zi de zi (ca in bembe nu m-am urcat de 3 luni) e tomberon. In mod ciudat, scrumiera e curata. Mira-m-as. Share this post Link to post Share on other sites
verssatu 1165 Report post Posted September 30, 2014 Salut, Da-mi te rog prin pm ultimele 7 caractere din seria de caroserie. Sau ai piesele si vrei doar pentru manopera? fz00031 n-am nicio piesa... Share this post Link to post Share on other sites