Calin Posted September 8, 2017 Report Posted September 8, 2017 Trebe ceva rabdare ca sa iasa bine fiindca adidasii sint picioarele porcului. Alea cu care umbla prin cacat si pisalau. Prima data se ard la flacara ca sa se arda parul. Dupa se curata cu lama cutitului. Cand sint curate se trece la treaba. Se fierb cam o ora pana cand incepe sa se dezlipeasca carnea de pe os. In oala in care fierb se pune o ceapa, doi catei usturoi, cateva boabe de piper si mustar, foi dafin si sare. Acum. Cand carnea se dezlipeste de pe os se trece la next level. Se toaca cateva cepe si se trag la tigaie. Adidasii se arunca intr o tava, se arunca ceapa peste ei, patrunjel tocat, zeama de pui (merge si cuburi Knorr) o lingura maghiran si una busuioc. Sare si piper din nou si din cand in cand putin vin alb ca sa nu se lipeasca. Cand se face crusta pe ele le scoateti si le mancati. Cam 3 ore dureaza minunatia. Dra merita asteptarea. Quote
Pole Posted September 8, 2017 Report Posted September 8, 2017 cred ca-i o nebunie, mie imi plac chestiile astea, gen ciolan and co. Quote
Simi ON Posted September 8, 2017 Report Posted September 8, 2017 Si eu eram innebunit dupa copitele astea Quote
Cefi Posted September 8, 2017 Report Posted September 8, 2017 Pana ai descoperit pleurotusul. Ai mama, blocaj atrio ventricular scrie pe tine Caline Quote
Pole Posted September 9, 2017 Report Posted September 9, 2017 bai mi-a facut o pofta Calin de adidasi din aia... vai plm. Caline, tuslama stii sa faci? mor dupa asa ceva, am mancat prin ardeal mai demult. Quote
Simi ON Posted September 9, 2017 Report Posted September 9, 2017 Eu am mancat azi trei castroane de ciulama de ciuperci, o dementa. Cu zeama aia fara faina. De craciun imi fac si eu ciolane ca la Calin. Quote
Bogdan Posted September 9, 2017 Report Posted September 9, 2017 La ce greutate mai sunteti, sire? Quote
F&F Posted September 9, 2017 Report Posted September 9, 2017 Cică este ceva telefon cu care poți face 2 poze și le lipește împreună, ca un fel de panoramă. Le. Am greșit topicul, dar se pare că se potrivește și aici. 1 Quote
umbrella Posted September 9, 2017 Report Posted September 9, 2017 Cică este ceva telefon cu care poți face 2 poze și le lipește împreună, ca un fel de panoramă. Le. Am greșit topicul, dar se pare că se potrivește și aici. Adica 11095? Quote
SLY Posted September 10, 2017 Report Posted September 10, 2017 Am revenit la 110. De la 95. Sa ne zici si noua cum reusesti,io unul tot incerc de o vreme sa mai pun ceva pe mine si n am sanse. Quote
Pole Posted September 10, 2017 Report Posted September 10, 2017 doar ca nu era vorba de masa musculara. Quote
SLY Posted September 10, 2017 Report Posted September 10, 2017 Nunu,masa musculara reusesc,era vorba de strat adipos Quote
Pole Posted September 10, 2017 Report Posted September 10, 2017 lol, n am mai auzit pe cineva sa isi doreasca sa puna strat adipos. Quote
umbrella Posted September 10, 2017 Report Posted September 10, 2017 Nu stii ca intotdeauna omul isi doreste fix ce nu are Quote
Bogdan Posted September 10, 2017 Report Posted September 10, 2017 lol, n am mai auzit pe cineva sa isi doreasca sa puna strat adipos. Pentru ca cei mai multi au tendinta de ingrasare. Insa, exista oameni care se considera prea slabi si ar vrea sa ajunga la o greutate mai mare. Astia sunt aia norocosi care pot manca orice fara sa se ingrase. Metabolism rapid, genetica buna. Quote
Recommended Posts