Guest Posted October 24, 2013 Report Posted October 24, 2013 ce va place, recomandari, buacatareala, ce mai mancam, retete si chiar poze cu rezultatele.. bon appetit. Quote
SLY Posted October 24, 2013 Report Posted October 24, 2013 huooooo blu acu ma pregateam sa l fac Quote
Guest Posted October 24, 2013 Report Posted October 24, 2013 chiar m-astept de la tine la ceva poze cu cookies. Quote
dy2 Posted October 25, 2013 Report Posted October 25, 2013 Blu merita ban, s-a bagat peste mine aici Am gasit doar o poza pe aici si asta e de la nevasta trimisa, lol... Quote
umbrella Posted October 25, 2013 Report Posted October 25, 2013 lol, are un fir de par pe tiramisu cred ca e de la rares 1 Quote
dy2 Posted October 25, 2013 Report Posted October 25, 2013 Nu e par ala, lol. cefi cati bani vrei sa-mi dai? Sau facem iar un concurs ceva? Anu asta bagam cu ceva marine, sa fie in ton cu peisajul? Quote
Cefi Posted October 25, 2013 Report Posted October 25, 2013 Nu pot că mi a furat Similea peștii din frigider Quote
Cefi Posted October 25, 2013 Report Posted October 25, 2013 Da stați așa. De acum băgați și rețeta. 1 Quote
dy2 Posted October 25, 2013 Report Posted October 25, 2013 Pai ce retete vreti, ca voi bagati pestos in voi sau botarga... Dar pastele le fierbeti totusi cum scrie pe punga, lol. Apoi un catel de usturoi il caliti in putin ulei de masline si aruncati peste ceva panceta. Cand se rumeneste putin panceta, aruncati totul peste paste. Puneti 2 lingurite de botargan de mugine peste paste si mestecati totul. Aveam o poza pe alt forum cu asa ceva, l-a pus pe ganduri pe pole la vremea aia Pentru pestos, trebuie sa vad cate ierburi baga sora-mea in malaxor. Quote
Simi ON Posted October 25, 2013 Report Posted October 25, 2013 Pentru pestos trebe busuioc verde, nu? Mi-a facut si mie o gagila un borcan. Evident, l-am mancat cu lingura 1 Quote
dy2 Posted October 25, 2013 Report Posted October 25, 2013 Si busuioc verde proaspat si inca 3-4 ierburi. Sa pui pe paste, o sa uiti de gratare si mici Am deja pofte, maine bag paste cu botarga, poate reusesc sa fac si poze, am zis. Quote
umbrella Posted October 25, 2013 Report Posted October 25, 2013 pai asa e frumos, cu lingura sau vroiai sa-ti bagi degetele-n borcan? 1 Quote
Pole Posted October 25, 2013 Report Posted October 25, 2013 DY2, ai bagat o dementa din asta pe bmwutoforum, ceva paste cu icre de m-a luat cu ulcer instant, baga aici.. Quote
dy2 Posted October 25, 2013 Report Posted October 25, 2013 Despre poza aia scriam mai sus, nu o mai am, am sters si fb unde erau pozele, am pus hdd nou in laptop, incep tot de la 0/ Maine fac paste cu botarga, poate si poze. Mie mi-au placut astea cu scoici si creveti: 1 Quote
Cefi Posted October 26, 2013 Report Posted October 26, 2013 Pentru pestos trebe busuioc verde, nu? Mi-a facut si mie o gagila un borcan. Evident, l-am mancat cu lingura Știai ca excesul duce la diaree? ) Si sâmburi de pin sau de nuca, parmezan sau alte brânzeturi, etc mai intra in pesto-ul ala. Quote
dy2 Posted October 26, 2013 Report Posted October 26, 2013 CFI, dar tu stiai ca si urzicile si spanacul in exces duc tot la diaree ? Quote
Cefi Posted October 26, 2013 Report Posted October 26, 2013 Similea e in masura sa-ti raspunda, e supranumit regele urzicilor. Doarme pe ele. Asteptam poze cu bottarga aia. Zici ca-i un penis despicat, lol. Eu n-am mancat niciodata Quote
LoLa Posted October 26, 2013 Report Posted October 26, 2013 Despre poza aia scriam mai sus, nu o mai am, am sters si fb unde erau pozele, am pus hdd nou in laptop, incep tot de la 0/ Maine fac paste cu botarga, poate si poze. Mie mi-au placut astea cu scoici si creveti: DYDOOOOOOI!!!!.... Quote
dy2 Posted October 26, 2013 Report Posted October 26, 2013 LOLAAAAAAAAAA !!! Am si uitat sa pap azi, ia sa ma duc sa ma apuc de paste. Quote
dy2 Posted October 26, 2013 Report Posted October 26, 2013 Ia sa vedem ce avem aici adica am plecat de la asa ceva: Am pus apa la fiert, cand a fiert am aruncat spaghetele(nr.5 da?). Am aruncat si 3 graunte de usturoi si panceta la prajit cu 1 lingura de ulei. Cand s-a calit panceta si usturoiul, am aruncat la gramada peste pastele deja fierte Ce vedeti in poza boabe verzi, sunt caperri, am uitat sa pun in prima poza La final am aruncat 3 linguri de botarga peste paste si am amestecat totul pana a iesit ce se vede mai jos. pozele sunt needitate din lipsa de timp, le-am urcat in timp ce savuram pastele PS. Lola poate zici ceva Quote
Recommended Posts