Jump to content

Zona IT - Discutii legate de calculatoare

Recommended Posts

Posted (edited)

Cred ca imi pun Linux Mint diseara. 

Instalat Linux Mint 17.1, toate bune si frumoasa pana cand bag de seama ca ecranul da flashuri. Pe Windows 7 (ca il am si ala instalat) nu face.

Caut driver, caut solutii pe google, inca nimic. Cred ca o sa pun o versiune mai veche. Tin minte ca acum 2 ani am avut Ubuntu 12 si mergea fara flashuri.  :censored:

Urmatorul in lista e Linux Mint 13 LTS, are suport pana in 2017 si e bazat pe Ubuntu 12.

Edited by jeezy
  • Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

II vine si Debian-ului randul :) .

Pana atunci, am gasit LXLE bazat pe Ubuntu 12.04. Cred ca il incerc azi, Linux Mint iese din schema.

Am citit cate ceva despre partea grafica, recomandat ar fi ceva lightweight daca scartaie partea video.

Edited by jeezy
Posted (edited)

Pana atunci, am gasit LXLE bazat pe Ubuntu 12.04. Cred ca il incerc azi, Linux Mint iese din schema.

Ha ha haaaaaa, l-am dovedit.

L-am instalat, merg filmele normal deci driverul video e decent. Singura chestie e ca trebuie sa adaug niste exceptii in firewall, marlanul de Videostream (extensie Chrome) zice ca-s blocate 2 porturi.

Edit: L-am rezolvat, adaugat exceptie in firewall.

Edited by jeezy
Posted

ma, dar nu va complicati viata cu linux asta ? adica ma refer la update-urile de drivere, care sigur ies mai greu sau deloc pt linux, nu mai zic de compatibilitatea cu anumite programe.

Posted

Pentru un utilizator obisnuit, e o mica bataie de cap.

Mie imi si place sa le frec de amiaza, lucrez in IT, defect de munca :) .

Jocuri nu bag, daca merg filmele, pentru mine alt driver mai performant nu trebuie.

• 1 year later...
Posted

bre, de ce mama naibii imi tot apare ca nu mai spatiu de stocare pe c mare doua puncte /. sau \, cum o fi exact

sterg film dupa film si scarba tot apare, nu pricep ce are universul cu mine azi

am system restore oprit si toate alea

Posted

ma, dar nu va complicati viata cu linux asta ? adica ma refer la update-urile de drivere, care sigur ies mai greu sau deloc pt linux, nu mai zic de compatibilitatea cu anumite programe.

n ai nevoie de licente.

• 1 year later...
Posted

Cuescian

Cum sau daca exista optiune pe W10 sa blochez retele de WiFi doar anumitor useri si doar administratorul sa aiba acces la toate? Filter permissions e foarte general, nu pot modifica dupa fiecare utilizator 

• 2 weeks later...