verssatu Posted October 24, 2014 Report Posted October 24, 2014 eram pe digi la stiri, fara sonor acum am dat pe tiganie, like Quote
SLY Posted October 24, 2014 Report Posted October 24, 2014 ce vierme inecat in sloboz poate fi maruta ala Quote
Flappy Posted October 24, 2014 Report Posted October 24, 2014 sa-mi bag ... ce tiganie e la Maruta, incredibil, cred ca versatu tot acolo se uita ca si eu l-am vazut pe ala cu loganu. deci au arestat-o pe prietena mea cu ketchupu' bai ce ma enervez ca nu a filamt nimeni faza. Aia a fost pana la urma? coana narcisa? Quote
Pole Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 am uitat sa va zic, pe langa Papa Francis, eu sunt si fan Keanu Reeves, bine iar o sa zica blue ca-s un fraier care pune botu si e marketing, dar omul asta a trecut prin niste chestii foarte nasoale si desi e ditai vedeta, duce o viata relativ modesta si este un om foarte bun, toata lumea numai frumos vorbeste despre el. mai jos un filmulet regizat desigur pentru marketing, care-l arata pe keanu mergand cu metroul. bine, probabil e si putin sarit din cauza problemeor personale si toti care au murit in jururl lui, sor-sa, fiu-su etc., mai era faza aia cand de ziua lui s-a dus la o cofetarie si-a luat o prajitura cu o lumanare infipta in ea si si-a pertrecut ziua de unul singur , vorbind cu necunoscutii care intrau in local si invitandu-i la o cafea si o praji. 1 Quote
Simi ON Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 Nu e ghei? Ca atunci n-o sa se mai planga nimeni de el Quote
Pole Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 plm, tocmai am zis ca muri nevasta-sa si fii-su, nu e ghei. Quote
F&F Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 Similea, ar trebui sa treci mai des pe la sensiblue. 1 Quote
Simi ON Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 Ai zis dupa ce-am scris, ticalosule. Nu stiam. Iarta-ma Raresh Quote
F&F Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 PLT Sora-sa și fii-su (lui sora-sa?!) sau nevastă-sa și fii-su ei/lui/lor? Iarta-ma Raresh Nu-i treaba mea sa te iert. Sa te ierte blue. Quote
Pole Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 oricum toti aia au crapat programat, pentru marketing 2 Quote
Simi ON Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 Raresh, macar nu ma infiera la tine pe blog Quote
Bogdan Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 Keanu Reeves e probabil cel mai baietas actor: http://www.celebritynetworth.com/articles/entertainment-articles/amazing-story-keanu-reeves-gave-away-75-million-matrix-salary/ Quote
umbrella Posted October 29, 2014 Author Report Posted October 29, 2014 prietenu' lu' pole http://www.celebritynetworth.com/articles/celebrity/forget-trading-places-hugh-hefner-dan-bilzerian-living-every-mans-dream-life/ 1 Quote
umbrella Posted October 29, 2014 Author Report Posted October 29, 2014 pare cretinel, asta imi place la el Quote
SLY Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 lol,asta ati remarcat voi din toate pozele alea? Quote
SLY Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 omg gay test failed again and again 1 Quote
WLF Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 Asta s-a inspirat de la Mistretz ........ lol. Quote
Simi ON Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 Masini mari, pizde multe si tocmite, zambet tampo - retard si barboi precum flocii caprei lui Manole. Asa ca e mai bine cum am zis prima oara A, si grebla din gura Quote
Guest Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 m-am cacat acu 10 minute, daca e cineva curios. am o banuiala ca pole ar fi. Quote
Bogdan Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 (edited) Masini mari, pizde multe si tocmite, zambet tampo - retard si barboi precum flocii caprei lui Manole. Asa ca e mai bine cum am zis prima oara A, si grebla din gura Haters gonna hate! :lol: Serios acum, are masini smechere. E cam coca, insa intr-un stil aproape ok. Si ce fata vrei sa aiba la cat citeste? Normal ca zambeste tamp. Iar faptul ca sunt tocmite chiar e irelevant. Era mai bine daca avea o nevasta nasoala si era baiat de casa? Nu ma deranjeaza cand cei care chiar au foarte multi bani sufera. Ma deranjeaza suferintele pe burta goala. Aici nu e cazul. Edited October 29, 2014 by Bogdan Quote
Simi ON Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 Mie-mi pare un imbecil sinistru Pe de alta parte cine sunt eu A, sunt ala in care imbecilul se afiseaza, pizdos. Sa-i dea mocanii la mue, asadar. Quote
Recommended Posts