Jump to content

Generatia cu cheia la gat

Recommended Posts

Posted

uei, da voi tuburi cu sageti nu ati avut? 

Dar ac cu ata, infipt in tocul geamului (la parter lol) si ceva sacaz ?-ce zgomote sinistre facea in miez de noapte...

Sau la furat de chestii din gradinile oamenilor, gen gulii sau rosii- ce le mai haleam cu sare in fata blocului (noaptea, normal) :D

Posted

Lasa lucerna, sa vezi ce misto e sa furi pepeni din piata.

Se intampla cand eram la coada la UNT, se statea de seara pana dimineata...

Eram 5-6 nebuni pusi pe fapte marete si plictiseala era mare, asa ca am purces la procurat de pepeni.

problema mare a fost cand am luat un pepene mai mare de la baza gramezii, draq s-a uitat mai sus sa vada ca propietaru taran dormea in varful gramezii... :))))) ce ne-a mai fugarit prin piata...

ps. ia sa-i pui pe astia de azi sa stea o noapte la coada la unt sau lapte/iaurt... 

Posted

ne-am distrat ghini di` tat, daca voiai o bere seara la terasa, trebuia sa iei si o chifla cu ceva, altfel nu primeai alcoale...

aveam haita de caini dupa noi, ne asteptau sa plecam de la terasa cu plasa plina de chifle, cine putea manca atata? :D

• 10 months later...
Posted

Mi-aÈ™ lua un Cayenne V8 de prin 2010, da nu vreau impozit. Cu benzina ma descurc

nu o baga la impozit, sau o bagi si o scoti apoi. se poate scoate si pe declaratie simpla ca nu folosesti masina ca e stricata ceva de genul asta, sau ca o dezmembrezi etc.

Posted

Si eu ma descurc. Cred ca mai sunt vreo 500 de lei prin portofel. Nu-s sigur, uneori mi-e frica sa ma uit.

Daca trantesc pompa in rezervor, s-ar putea sa nu mai am de tigari maine seara.

nu cred ca merge cu declaratii d-alea, Pole :)

e cu bani mereu.

Posted

eu am un coleg care asa si-a scos masina de la impozit, dar probabil a dat o spaga la impozite, cand vrea s-o vanda face iar impunere.