Jump to content

Generatia cu cheia la gat

Recommended Posts

Posted

Sau discurile de pick up cu povesti, sa nu mai zic de Mirabela dauer, Corina Chiriac, Angela Similea și Kenny Rogers.

PS. Mihaela Runceanu.

Posted

Mi-am mai adus aminte de ceva: într-o iarna am făcut un bulgare de zăpadă pe care l-am tot ținut în mâini pana aproape a înghețat. Apoi am aruncat după unu și l-am lovit fix intre ochi. Din cauza frigului și a bulgarului înghețat i-a plesnit pielea și o bucata de piele ii atârna desprinsa de pe fata. A rămas cu semn acolo ca după o operație, pe o lungime de vreo 3 cm, fix intre ochi, pe nas în jos.

O alta întâmplare nefericita a fost o data la biliard când urma sa sparg eu și o fata stătea în capătul mesei unde era mănunchiuri de bile. Alba a lovit grămadă de bile și a sărit de pe masa, lovind-o pe aia fix în gură. Aia a leșinat, am dus-o la baie, am stropit-o cu apa și când s-a trezit avea 2 dinți rupți. Oops. I-am dat banii pe care ai ei i-au cheltuit la dentist.

Posted

cand incepea emisiunea lui nenea iosif sava,fie iertat

Era un banc cu Sava ala. Cica a fost întrebat ce face când nu asculta muzica și răspunsul lui a fost "mmmderulezzz"..

Posted

Si eu am ascultat foarte multe povesti si muzica la pick-up.

Cel mai mult mi-a placut albumul Dangerous al lui Michael Jackson, mi se parea incredibil. Avea si o husa foarte frumoasa.

Iosif Sava era un intelectual de rasa.

• Upvote 1
Posted

Și Similea încă mai asculta povesti de alea. Nu ca ar fi asta o problema. Problema e când ne spune noua povesti de genul ala. Gen telefoane căzute în Dunăre și care nu numai ca încă mai funcționează, dar și ca au funcționat tot timpul cât au stat sub apa. Gen Hansel și Grettel.

Posted (edited)

Probabil ca un plus de la el inseamna de fapt un minus.

Step 1: Gain confidence.

Step 2: Make-believe statements about plums.

Step 3: Stab in the back, spit on victim.

Great work, Sherlock!

Edited by Bogdan
Posted

alea cred ca au fost dupa revolutie

generatia asta cu cheia practic pana unde se intinde?ca sa nu fie confuzii

adica putem vorbi si de frezele vanilla ice si budigaii mc hammer style?

sniffer cred ca avea de aia