Jump to content

Recommended Posts

Posted

Aveam, la aceeasi inaltime, 85, mister Kipaila.

Dupa 30 mi-am bagat picioarele, voiam sa fiu gras. Nu ma intreba de ce, de-al dracului.

Am slabit si 10 kile intr-o luna, cand mi se punea pata. Pata insemnand ca-mi intorceam mintea sa traga in alta directie

Oook.

Posted

minima, nu le mai amesteca asa, ca uiti cum te cheama :)

Nu-i pericol, sunt obisnuit cu palincuta (cateva pahare micute zilnic, seara inainte de masa), slanina (originala, de la mama, fara E-uri :-), o ceapa si cateva beri).  Oricum, am grija, monitorizez saptamanal greutatea.

Problema este de sarbatori, atunci se cam pierde notiunea. 

Iar problema este ca odata cu trecerea anilor, nu vom mai putea sa facem asa cum a zis cineva mai devreme, in weekend ne simtim bine, nu tinem cont, iar in timpul saptamanii dam jos surplusul. Parerea mea.

Posted

dada, aici a fost doar ceva porc la gratar, acum e bere...

Dar am mai dat jos 1 kg de la ultima masuratoare, cred ca din cauza conservei de ton cu fasole, lol.

Posted

Care esti, Simileo?

l.e. Trecusera vreo 2 ani de cand am mancat ultima oara la mcdonalds. Data viitoare va fi peste 4. Mama, ce cacaturi pot baga unii in ei ma, deci nu pot sa cred. McMici vai de ... mea, cred ca am facut ulcer gastric. Si sandvich-ul ala cu porc si hrean...un carton cu sos de maioneza intre 2 chifle

Posted

Care esti, Simileo?

l.e. Trecusera vreo 2 ani de cand am mancat ultima oara la mcdonalds. Data viitoare va fi peste 4. Mama, ce cacaturi pot baga unii in ei ma, deci nu pot sa cred. McMici vai de dânsa mea, cred ca am facut ulcer gastric. Si sandvich-ul ala cu porc si hrean...un carton cu sos de maioneza intre 2 chifle

ceva mai infect decat Mc nu exista, eu cred ca nu am mai mancat ceva de la aia de 6 ani minim. Am auzit ca au facut si mc mici si cacaturi din astea.

singurele chestii fast food pe care le mai halesc, insa ffff rar, gen de 2 ori pe an probabil, sunt aripioare picante. Bine, daca ma apuc de alea cred ca termin 4 maxi bucket din alea, de asta ma si feresc.

Posted

Eu imi mai fac cam la doua luni o mica placere cu niste crispy strips si aripioare picante de la kfc.

Imi placeau hamburgerii de la burger king dar au dat faliment foarte repede.

Posted

Pai da si nu inteleg de ce au disparut. Bine, la Baneasa erau intre mac si kfc, unde tot timpul erau mega cozi iar la ei eu si inca maxim 2. Plm.