Jump to content

Problema inscriptionare cd/dvd muzica seria 5 e60 navi profesional.

Recommended Posts

Posted

Pai al lui cred ca e 2005. Sper sa nu uit azi sa fac un dvd cu muzica sa vad daca pe ala il recunoaste. Daca nu, pregatindu-ma ptr ce e mai rau, ce ar fi de facut ? S-ar putea curata ceva, cumva ?

Posted

Daca navigatia iti citeste orice alt tip de DVD in afara de cel cu mp3, e problema de soft/firmware. Aplicabil la orice, nu numai la navigatie auto.

Posted (edited)

O sa ma interesez, dar nu cred ca ar trebui sa-ti citeasca format ISO. Ai incercat sa scrii imaginea (continutul) ISO-ului pe DVD ?

L.E.: asa e, daca doar ai copiat ISO-ul pe DVD, nu are cum sa-l citeasca. Trebuie scris ce-i in imaginea ISO.

Edited by ZyZ
Posted

L-am si finalizat, da. Plm.

DVD-ul l-am scris 100% cum trebuie, hartile sunt ptr modelul meu de navigatie etc. Clar e problema unitatii dvd din bord. Dar ce sa-i fac ?

Posted

Am incercat cu un dvd facut cu soft ul de pe acelasi link care la alta masina merge iar la mine nu. E clar, problema e de la unitatea dvd de la mine. Unitatea de cd de deasupra merge, magazia de cd-uri din torpedou merge de asemenea, doar cea dvd se pare ca nu. Ce plm sa-i fac ?

Posted

Poti incerca cu un kit de curatare lentila, dar e foarte posibil sa arunci banii aiurea. Eu nu mi-as face sperante. Cat e doar unitatea la dezmembrari ?

Posted

sigur nu merge cu din aia de curatat si nici nu cred ca se repara. dar sh cred ca-i o solutie, insa trebuie cu proba.

msasha de pe benveclub te-ar putea rezolva.

Posted

msasha are niste preturi de zici ca e reprezentanta. Cel mai smecher e grecu razvan. O sa sun sa vad ce si cum.

Posted

Esti baut ? In primul rand, mie imi trebuie doar unitatea de navi, nu am ce face si cu tot ansamblul. In al doilea rand, in link-ul pus de tine e navi business iar eu am profesional. In al treilea rand, esti baut ?

• 3 months later...
  • 10 months later...